::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıldönümünde Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can mesaj yayımladı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Haber Giriş:
12 Temmuz 2017 Çarşamba 17:34

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Ordu içerisine yuvalanan bir grup Fetö’cü hainin kalkışmasını lanetleyen Başkan Can, “Tarihi başarılarla dolu, Aziz Milletimizin gözbebeği şanlı şerefli ordumuz içine yuvalanan asker görünümlü Fetöcü hainlerin organize ettiği kalkışma büyük bir başarı ile aziz milletimizin iman gücü ve cesareti ile püskürtülmüştür. Bu kurtuluş gününün yıldönümünde bu teröristleri ve teröre destek verenleri bir kez daha şiddetle ve nefretle lanetliyorum” dedi.

Türk Milletinin bu kalkışmaya gereken cevabı verdiğini belirten Can, “Şüphesiz bu Aziz Millet 3-5 haine meydanı bırakacak değildi.  Bu millet Bayrağına, devletine, demokrasisine, anayasal düzenine ve özgürlüğüne sahip çıktığını 15 Temmuz’da tüm dünya’ya göstermiştir. Bu millet Tarihi boyunca her zaman esareti canı pahasına reddetmiştir. Bir gecede ihaneti gördük, bir gece de zaferi gördük. 249 canımızı şehit verdik. Şehitlerimiz namusumuz, gazilerimiz onurumuzdur. Nefretle yazdık hafızalarımıza Fetö’cü hainleri, minnetle yazdık kalbimize şehitlerimizi. Milletimizin bu kararlı iradesi bundan böyle bir daha böyle bir kalkışmaya cüret etmek isteyenler içinde her zaman caydırıcı bir unsur olarak tarihteki yerini almıştır. Vatanımız için canını feda eden bu güne kadar ki tüm şehitlerimiz bizim gururumuzdur, onurumuzdur. Bizlere düşen görev ise şehitlerimizin miraslarına sahip çıkmak ve bundan sonraki nesillere emanetleri aktarmaktır. Bu münasebetle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin” dedi.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56