::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus şehitliği ziyaret edildi.Şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından dua edildi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Haber Giriş:
16 Temmuz 2019 Salı 09:03

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tarsus şehitliği ziyaret edildi.Şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından dua edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin üçüncü yılında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Tarsus’ta da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla Tarsus Şehitliği ziyaret edildi.

Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehitishak mahallesindeki Lütfiye Ercan camiisinde öğle namzı öncesi   mevlit programı düzenlendi.

Mevlidin ardından 15 temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitler için dua edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde ilk ziyaret Tarsus Şehitliği'ne yapıldı. Şehitlik ziyaretine şehit yakınları, Kaymakam Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye başkanı Dr.Haluk Bozdoğan, Jandarma komutanı Binbaşı Erhan Erdoğan, Tarsus Emniyet müdür yardımcısı Özden Özden, Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Nevzat Çetin, MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, Milli Eğitim müdürü Mehmet Metin, Sosyal Hizmet merkezi müdürü Hüseyin Çelik, İşkur müdürü Kürşat Dal,Tarsus müze müdürü Doğukan Bekir Alper, Tarsus müftüsü Ali Can, Gençlik ve Spor ilçe müdürü Murat Tarsuslu, Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Bektaş Aslan, Tarsus Muharip Gaziler Derneği başkanı Rasim Yuvarlakoğlu,Türkiye  Emekliler Derneği Tarsus şube başkan vekili  ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Tarsus müftüsü Ali Can tarafından dua edildi.

 Daha sonra Başta Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal olmak üzere Şehitlik ziyaretinde protokol, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Tarsus kaymakamı Yüksel Ünal, burada bir süre şehit yakınlarıyla   sohbet ederek acılarına  ortak oldu.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal,  “15 Temmuz’u ne biz unutacağız nede bizden sonrakilerine unutturacağız. Bu vesile ile devletimiz ve cumhurbaşkanımızın himayesinde 15 Temmuz’u anma ve unutturmama adına Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Tarsus’ta da  faaliyetler yürütüyoruz” dedi.

Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehitishak mahallesindeki Lütfiye Ercan camiisinde  mevlit programı düzenlendi.

Programa Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Öğle  namazı öncesi okunan mevlidin ardından, 15 Temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitler için dua edildi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google