::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Haber Giriş:
16 Temmuz 2021 Cuma 10:52

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin beşinci yılında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Tarsus’ta da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla Tarsus Şehitliği ziyaret edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından  15 temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitler için dua edildi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde ilk ziyaret Tarsus Şehitliği'ne yapıldı. Şehitlik ziyaretine şehit yakınları, Kaymakam  Kadir Sertel Otcu, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Adalet Komisyonu başkanı Engin Koç,Tarsus Belediye başkan yardımcısı Osman Polat, Jandarma komutan vekili Binbaşı Mahmut Eryiğit, Tarsus Emniyet müdürü Ercan Elbir,  Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Hasan Podak,CHP Tarsus İlçe başkanı av.Ozan Varal,MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, İyi parti Tarsus ilçe başkanı Danyal Mercan, Tarsus Muharip Gaziler Derneği başkanı Rasim Yuvarlakoğlu, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Tarsus müftüsü Ali Can tarafından dua edildi.

 Daha sonra Başta Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu  olmak üzere Şehitlik ziyaretinde protokol, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google