::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103.yıl dönümü

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tarsus Sadık Eliyeşil Ortaokulu'nda bir etkinlik tertip edildi.
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103.yıl dönümü
Haber Giriş:
20 Mart 2018 Salı 10:23

18 Mart Şehitler Günü ve  Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tarsus Sadık Eliyeşil Ortaokulu’nda bir etkinlik

tertip edildi.

Katılımcılar  zaman zaman duygulu anlar yaşadı.Okul bahçesinde düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Ardından Tarsus Sadık Eliyeşil Ortaokulu müdürü Ahmet Karagöz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

Daha sonra Çanakkale Şehitlerine adlı şiir okundu.Ardından Tarsus Sadık Eliyeşil Ortaokulu Türkçe öğretmeni  Özlem Dağlı ‘’Bombacı Mehmet Çavuş’un Cephe Hatırası’’nı okudu.

Etkinlikte 8 K sınıfı öğrencisi Edanur Kızıleroğlu,‘’Dur Yolcu’’,8/E sınıfı öğrencisi Yağmur Oruç,’’On Beşliler’’hikayesini,8/E sınıfı öğrencisi  Merve Soğuksubaşı ‘’Siz hiç şehit haberi verdiniz mi?’’adlı metni,Sosyal Bilgiler Öğretmeni Feyza Gökpınar,’’Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Hatırası’’adlı metni okudular.

 

7/B sınıfı öğrencisi Taylan Kütük’ün rehberliğinde Çanakkale ve zeytin Dalı harekatı Şehitlerinin adlarının okundu.

 

Ardından 7/B sınıfı  öğrencilerinin bayraklarla Zeytin Dalı harekatı pano çalışması sergilendi.

Etkinlikte ayrıca Resim yarışmasında birinci olan 8/G sınıfı öğrencisi Hilal Surkuç,müdür Ahmet Karagöz tarafından tebrik edildi.


 

Paylaş:  Facebook Twitter Google