::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2.Tarsus Kent sempozyumu kitaplaştırıldı

Kaymakamlık,Belediye,Kent Konseyi ve Mersin Üniversitesinin düzenlediği sempozyumdaki sunumlar, kitap haline getirildi
2.Tarsus Kent sempozyumu kitaplaştırıldı
Haber Giriş:
30 Ocak 2014 Perşembe 18:11

Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi,Tarsus Kent Konseyi ve Mersin Üniversitesi’nce 15-17 kasım 2012’de Kültür merkezinde düzenlediği 2.Tarsus Kent Sempozyumu'nda yapılan sunumlar, kitap haline getirildi.

Tarsus Kent Konseyi  Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu, gazetemizi ziyaret ederek, yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’a sempozyum kitabından hediye etti.

Cerrahoğlu,sempozyumun kitap haline dönüştürülmesi sayesinde  Tarsus ve yöresi ile ilgili her türlü araştırma çalışmalarında ve üretilecek politikalarda başvurulacak temel bir kaynak eser oluşturulduğunu belirterek,’’  Tarsus için yazılmış bilgi ve belge her türlü akademik bilgi birikimi ve Tarsus’un sahip olduğu eşsiz tarihsel doğal, toplumsal, kültürel zenginlikler paylaşılmıştır.’’

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46