::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

40 yıl önce 40 yıl sonra

Tarsus Lisesi 74 Mezunlarının Buluşması
40 yıl önce 40 yıl sonra
Haber Giriş:
02 Eylül 2016 Cuma 13:53

DUYGU SUCUKA- Neşeli, hayat dolu, tutkulu, sevgi dolu bir grup. Küçük parçalar halinde daha önce bir araya gelseler de son hamle ile olabildiğince, yetebildiğince toplandılar. İçlerinden bir arkadaşları onlara, Toros dağlarının serin yaylalarından birinde ev sahipliği yaptı. Dağların doruklarında kar, enginlerinde kavuran sıcak varken, muhteşem bir ev sahipliği. Misafirler de muhteşemdi tabi.

30 Ağustos 2016 günü gerçekleşen buluşmanın önemli bir nedeni de vardı. 30 Ağustosu kutlamak.  Grubun bir kısmı Pozantı’daki buluşmanın ardından geceyi Çamlıyayla’da geçirdi.

40 yıl önce liseden çıktılar, farklı yollar seçtiler, birbirlerini bir daha görmediler. Ta ki 40 yıl sonrasına kadar.

40 yıl sonra bir yerlerden bir çaba geldi ve birbirlerini aramaya koyuldular. Ve başardılar da. Dünün sınıfları kadar olmasa da bugünün bir sınıfı kadardılar sayıları. 

40 yıl önce girdikleri farklı yolların sonunda her biri birer hayat kurmuştu kendine ve yaşamın kendilerine sunduğu iyi-kötü, güzel-çirkin her şeyi yaşamışlardı.

Son buluşmalarında kendilerini anlattılar birbirlerine.

Acılar yaşamışlardı. Zorluklar çekmişlerdi. Başarılar elde etmişler, güzel evlatlar yetiştirmişlerdi. Aslında her hayat bir romandır. Onların da içlerinden ne romanlar çıkar kim bilir.

Hayat işte. Yaşam nerelerde demlenir, kimlerle dalga geçer, kimlere el verir. Hiç belli olmuyor.

Dünün hababam sınıfı kadar doludizgin, yaratıcı, idealist, çalışkan çocukları,

bugünün gönlü hoş büyükleri,

çocuklarınız da sizin kadar güzellikleri yaşasınlar.  

Paylaş:  Facebook Twitter Google