::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

68'LİLER BARIŞ ORMANI BÜYÜKŞEHİR'LE HAYAT BULUYOR

Mersin'de ilgisizliğe ve bakımsızlığa terk edilen birçok alan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in göreve gelmesiyle birlikte yenilenmeye başladı
68'LİLER BARIŞ ORMANI BÜYÜKŞEHİR'LE HAYAT BULUYOR
Haber Giriş:
03 Ağustos 2019 Cumartesi 10:14

Mersin’de ilgisizliğe ve bakımsızlığa terk edilen birçok alan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve gelmesiyle birlikte yenilenmeye başladı.

Bu alanlardan biri de Toroslar İlçesi’ndeki 68’liler Barış Ormanı. Uzun bir süre atıl durumda bırakılan 68’liler Barış Ormanı’nın kaderi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla değişiyor.

Seçer değişimin sinyalini vermişti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, 68’liler Barış Ormanı’nda adeta seferberlik başlattı. 5 Mayıs’ta ormanı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, burada yaptığı konuşmada, 68’liler Barış Ormanı’nın hak ettiği değere kavuşturularak, Mersinliler’in hizmetine sunulacağını söylemişti.

Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak

Toroslar İlçesi’nin Çağdaşkent Mahallesi’nde yer alan, aynı zamanda doğal kros pisti ve yürüyüş yolu özelliğiyle de sadece doğa dostlarının değil, amatör ve profesyonel sporcuların da gözde mekanlarından biri olan 68’liler Barış Ormanı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersinliler’in aileleri ile vakit geçirebileceği bir mekan haline getiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla 68’liler Barış Ormanı, kısa bir süre sonra yine eskisi gibi Mersin’in akciğeri, doğa ve spor sevenlerin başlıca uğrak yeri olacak.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google