::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

75. Kocatepe Ortaokulu

Milli Eğitim Müdürü Kalaycı, 75. Kocatepe Ortaokulu'nu Ziyaret Etti
75. Kocatepe Ortaokulu
Haber Giriş:
11 Aralık 2017 Pazartesi 09:58

75. Kocatepe Ortaokulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantılar gerçekleştirerek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Toplantıda en iyi eğitimin bağımsız, özgür ve demokratik toplumlarda ırk, din, dil ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin yapıldığını ifade eden Kalaycı, bu sebeple demokrasimize, cumhuriyetimize, bayrağımıza kısacası bütün milli ve manevi değerlerimize sahip çıkılması  gerektiğini, yetiştirilen neslin ve toplumun bu konularda eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Okuma yazma çalışmaları hakkında EBA’nın faydalarını dile getiren Mehmet Kalaycı, çağdaş muasır medeniyetler seviyesine ancak öğretmenler vasıtasıyla ulaşılabileceğine değinerek öğrencilere bir anne, baba şefkati ile yaklaşılması gerektiğini söyledi. Onların vatana millete fayda sunacak bireyler olarak yetişmesi gerektiğini ifade eden Kalaycı, eğitimin din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin yapıldığını, bu itibarla Demokrasimize, Cumhuriyetimize, bayrağımıza, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini belirterek bu hususlarda eğitmemiz ve bilinçlendirmemiz gerektiğini ifade etti.

 

Toplantı sonrası öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı iyi dilek ve temennilerde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.(kaynak:Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46