::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABDULKERİM BENGİ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

ABDULKERİM BENGİ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI
Haber Giriş:
17 Kasım 2021 Çarşamba 09:41

Önceki gün vefat eden şehrimizin en eski tücaar, çiftçilerinden hayırsever işadamı  eğitim gönüllüsü Abdulkerim Bengi(nam-ı diğer Batakçı Kerim) son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Merhum Abdulkerim Bengi için  Tarsus Şehir Mezarlığı’nda  öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namaz öncesi ve sonrası oğlu Musa Bengi taziyeleri kabul etti.

Merhumun cenazesi cenaze namazın ardından Aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Bengi’nin ailesi Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu,Tarsus Emniyet müdürü Ebubekir Fil, Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Metin, CHP mersin eski milletvekili Ali Oksal, CHP Tarsus ilçe başkanı av.Ozan Varal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ruhi Koçak, başkan yardımcısı Fuat Togo,Tarsus Ticaret Borsası meclis başkanı Hakkı Ekincioğlu,Tarsus Ticaret Borsası başkan yardımcısı Ali Seçer, Tarsus eski belediye başkanlarından Veyis Kemal Erdem,İşadmaı Mahmt Soysal,Soydan İnşaat sahibi Ayhan Soydan,İşadamı Nevzat Çetin, Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi kurucu müdürü ve Gülek eski Belediye başkanı Tekin Çelik, MHP Tarsus eski ilçe başkanı Ertuğrul Bodur,Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi müdürü İbrahim Söker ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarsus’a 'Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi ile Musa Bengi İlkoulu’nu yaptıran  Merhum Abdulkerim Bengi’ye  Allah’tan rahmet,kederli aileis ile dost,akraba ve yakınlarıana sabrı cemil niyaz ederiz.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google