::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Acun, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Doğan ile bir araya geldi

İstanbul'un kültür sanat ve edebiyat ortamlarından istifade etmek gayesiyle şehrimizden İstanbul'a giden orada da bulduğu her fırsatta şehrimizin sesi olan hemşehrimiz şair ve yazar Bülent Acun İstanbul'da çok önemli görüşmeler gerçekleştiriyor.
Acun, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Doğan ile bir araya geldi
Haber Giriş:
28 Şubat 2017 Salı 16:06

İstanbul’un kültür sanat ve edebiyat ortamlarından istifade etmek gayesiyle şehrimizden İstanbul’a  giden orada da bulduğu her fırsatta  şehrimizin sesi olan hemşehrimiz şair ve yazar Bülent Acun İstanbul’da çok önemli görüşmeler gerçekleştiriyor.

Acun,son olarak Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği 2.Arapça Kitap ve Kültür Fuarı’na katılmak için İstanbul’a gelen Türkiye Yazarlar Birliği Genel başkanı Mehmet Doğan ile görüştü.

Kültürden sanata,kitaptan edebiyata geniş bir yelpazede  Türkiye Yazarlar Birliği Genel başkanı Mehmet Doğan İle sohbet etme imkanı bulan Acun,ilimiz,bölgemiz ve şehrimiz hakkında bilgi ve tecrübelerini iletti.

 Acun’un gayretli çalışmalarını  takdirle karşılayan Doğan,’’Ülkemizin sizin gibi gönül gözüyle bakan ve yolunu kitaplarla bulan insanlara çok ihtiyacı  var. ‘’dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google