::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti İlçe Teşkilatı Görev Bölümü Yaptı

AK Parti Tarsus İlçe teşkilatı kongrenin ardından görev bölümü yaptı
Ak Parti İlçe Teşkilatı Görev Bölümü Yaptı
Haber Giriş:
05 Ekim 2017 Perşembe 18:56

AK Parti Tarsus İlçe teşkilatı kongrenin ardından görev bölümü yaptı.Ak Parti’den yapılan  yazılı açıklamaya göre  İbrahim Gül başkanlığında görev dağılımı şu şekilde  yapıldı:

‘’Siyasi ve Hukuki İşleri başkanlığına  Harun Özçürümez, Teşkilat Başkanlığına Ramazan Yıldırım,Seçim işleri başkanlığına Gökhan Çınkılıç, Tanıtım medya başkanlığına  Ozan Vezir, Sosyal Politikalar başkanlığına Fatih Düzenli, Yerel Yönetimler Başkanlığına Ali Atay,Ekonomik İşler başkanlığına Nurhayat Okur,Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler başkanlığına Bülent Göçmen,Mali ve idari İşler Başkanlığına Esabil Temel,ilçe sekterliğine ise Zeki kaba getirildi.

Açıklamada ‘’Ak Parti olarak biz büyük bir aileyiz.   Hedefimiz 2019 yerel ve genel seçimlerinde başarılı olup Tarsus’u, Mersin’i Ak belediyecilik ile buluşturup hizmetlerimize yerelde de devam edeceğiz. Kongre sonrasında ilk toplantımızı yapıp kollarımızı sıvadık çalışmalarımıza süratle başladık. Tarsus ilçe yürütme kurulunu belirleyip görev bölümünü yaptık. Allah yar ve yardımcımız olsun.’’denildi.(kaynak:Ak parti Tarsus içe teşkilatı)

Paylaş:  Facebook Twitter Google