::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Mahalle Komisyon Toplantısı Yapıldı

ilçe başkanı İbrahim Gül, ''2019 da yerel seçimleri kazanmak için Mahalle komisyonlarımıza büyük görev düşüyor”
Ak Parti Mahalle Komisyon Toplantısı Yapıldı
Haber Giriş:
05 Mart 2018 Pazartesi 08:52

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül, “2019 da yerel seçimleri kazanmak için Mahalle komisyonlarımıza büyük görev düşüyor”

..

AK Parti Tarsus ilçe   mahalle komisyonları ile önceki gün bir  toplantı yapıldı.

Şelalede Ashab-ı Kehf  Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde bulunan Uygulama Oteli  salonunda gerçekleştirilen yemekli toplantıya Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül, kadın ve Gençlik kolları  başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve mahalle komisyon başkanları katıldı.

Yemekten sonra Ahmet Sarman Hoca Kur’an-ı Kerim tilaveti sundu ve ardından sofra duası yaptı. Eller havaya açılırken,  yemekli etkinliğe katılanlar ülkemizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin devamı ve başarısı için dua etti.

Daha sonra söz alan Ak Parti Tarsus ilçe  başkanı İbrahim Gül, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi harekatından bahsederek “Ülkemizin sınır güvenliği ve  sınırlardaki teröristlerin yok edilmesi için başlatılan harekat devam ediyor. Bu terör odaklarının arkasında kim varsa onlarda dahil bu işi bitirene kadar  askerimiz mücadele verecektir. Artık Güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti var.. Biz ülkemize ve davamıza sahip çıkıyoruz. Çocuklarımıza, torunlarımıza yaşanabilir ve ülke bırakmak için çalışıyoruz. Artık tankını, topunu, tüfeğini, insansız Hava Araçlarını (İHA) kendisi yapan bir Türkiye Cumhuriyeti var. Siyonistlerin tek derdi sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Biz liderimizin ve reisimizin arkasındayız” dedi.

TARSUS’A HİZMETLER

Başkan İbrahim Gül daha sonra Tarsus’a yapılan hizmetleri kalem kalem anlattı ve “Partimiz genelde en iyi hizmeti veriyor. Yine yerelde iktidar olmamamıza rağmen Tarsus ve Mersin’de de Ak Partinin önemli hizmetleri var. Biz yerelde de iktidar olduğumuzda Tarsus’u çağ atlatacağız.  Bunun için şimdiden 2019 yılındaki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Önümüzde önemli günler var. 10 Mart tarihinde liderimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Mersin’e geliyor. Bu gelişlerinde reisimizi en iyi şekilde karşılamak için siz mahalle komisyon başkanlarına önemli görevler düşüyor.. Sizlere araç tahsis edeceğiz. Sizlerde mahallerinizden insanları Mersin’deki büyük mitingimize götürüp getirirken destek vermelisiniz. Reisimizi çok iyi karşılayacağız”

İbrahim  Gül, konuşmasının sonunda ülkemizin bekası ve  dış güçlerin oyununun bozulması için destek veren MHP genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye de teşekkür etti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18