::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Mersin Millet vekili Aday Adayı Zeki Kaba

Ak Parti Mersin Millet vekili Aday Adayı Zeki Kaba dün basın mensuplarıyla buluştu
Ak Parti Mersin Millet vekili Aday Adayı Zeki Kaba
Haber Giriş:
30 Nisan 2018 Pazartesi 02:48

Ak Parti Mersin Millet vekili Aday Adayı Zeki Kaba dün basın mensuplarıyla buluştu.

Buluşmaya  Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, Kadın Kolları ,Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.Ak Parti Mersin Millet vekili Aday Adayı Zeki Kaba ’Halkımıza hizmet için elimizden geleni yapacağız’’dedi.Milletvekili aday aday Kaba,şunları kaydetti:

‘’ "Ben elimden gelen her şeyi yapacağım. Bunu gerçekleştirirken ilçe yönetimim, gençlik kollarım, kadın kollarım ve bana en çok yardımcı olacağını düşündüğüm dava arkadaşlarımla hareket edeceğim. İlk defa Aday Adaylık mutluluğu ve heyecanı yaşıyorum. Bu dönem daha fazla çalışarak Mersin’de Allah’ın izni ile kazanacağız.

Amacımız Mersin’i ve başta Tarsus olmak üzere tüm ilçeleri daha iyi bir ilçe yapmak. Sosyal imkanlarıyla, istihdam hizmetleriyle turizmi ile tarımı ile ön plana çıkartarak halkın ihtiyaç ve sorunlarını gidermektir. Tek hedefimiz budur. AK Parti siyaseti her zaman insanı öne çıkarmıştır. Eğer seçilirsek hemen ertesi gün çalışmalarımıza başlayıp halkımıza hizmet için elimizden geleni yapacağız. Bana en çok yardımcı olacak kişiler, değerli basınımız olacaktır. Çünkü gittiğimiz yerlerde konuştuklarımızı, çalışmalarımızı halka iletmemizde en önemli aracı onlardır.İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Bizler de tecrübe ve edindiğimiz bilgi birikimiyle 2018 genel seçimlerinden güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi onurlu bir şekilde vereceğimizi ifade etmek istiyor, hepinize teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum" dedi.

Ak parti Tarsus İlçe başkanı  İbrahim Gül  de ilçe teşkilatı olarak tüm adayların yanında ve arkasında olduklarını ifade ederek,’’ Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın.  İlçe Başkan Yardımcımız Zeki Kaba kardeşimin çıkmış olduğu bu kutlu davada kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.’’ dedi.

 

 


 

Paylaş:  Facebook Twitter Google