::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Tamer Erdoğan

Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Tamer Erdoğan, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'ı ziyaret etti.
Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Tamer Erdoğan
Haber Giriş:
26 Şubat 2015 Perşembe 19:38

Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Tamer Erdoğan, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız’ı ziyarete etti.

Milletvekili A. Adayı Tamer Erdoğan,  Başkan Yıldız ile ziyarette hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Doğan, Şükran Yıldız Kılıç, Ahmet Akçora ve Eyüp Yıldız ile  sohbet edip,neden Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu  açıkladı.

Başkan Yıldız ise Milletvekili Aday Adayı Tamer Erdoğan’a  hayırlı  uğurlu ve  yolunun açık olması temennisinde  bulundu.

Artık gençlere şans ve destek verilmesi gerektiğini ve ilçe yönetimi olarak her aday adayına eşit mesafede olduklarını  ifade den Başkan Yıldız şunları söyledi:

 “Ak Parti Tarsus İlçe  Yönetimi  olarak  Yenice’den Anamur’a kadar  olan bölgemizde her aday adayımıza eşit olmaktayız. Aday Adaylarımızın kendisini  tanıtması noktasında  ilçe teşkilatı  olarak  üzerimize  düşeni yapmaktayız. Tamer Erdoğan kardeşimiz genç bir isim. Artık Ak Parti gençlere  emanet edilmeli. Gençlere  şans  ve  destek vermeliyiz. Milletvekili Aday Adaylığı  süreci çok önemli. Kendilerini   iyi ifade  etmeliler ve  projelerini iyi  anlatmalılar. Ak Parti Tarsus ilçe  yönetimi  olarak 7 Haziran’da  yapılacak olan genel seçimde  Yeni Türkiye’nin inşaası için 7’den 70’e  ihtiyacımız olduğu gibi  genç milletvekillerine de,   ihtiyacımız var. Tarafsız olarak tüm milletvekili Aday Adaylarımıza eşit mesafede duracağız”şeklinde  konuştu.

Başkan Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, Ak Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Tamer Erdoğan’a başarılar diledi.

Ziyaret  ardından, Başkan Yıldız, Milletvekili Aday adayı Tamer Erdoğan’a  Ak parti rozetini  takarak “Hayırlı ve uğurlu olsun” temennisinde  bulunarak çekilen hatıra  fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18