::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, beraberinde Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül ve bazı parti yöneticileriyle birlikte gazetemizi ziyarete ederek, Kurucumuz Mustafa Erdoğan'la görüştü.
Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın
Haber Giriş:
09 Ağustos 2018 Perşembe 11:12

Taşkın, yerel seçimler konusunda çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek,‘’AK Parti sadece hizmeti esas alan bir partidir. AK Parti kurulduğundan bu yana insan ve hizmet odaklı siyaseti yaptı ve yapmaya devam ediyor. Halkımız bunun farkında. Şimdi önümüzde hedef yerel seçimler. Başta Mersin Büyükşehir ve Tarsus olmak üzere Mersinimizin tüm ilçelerinde başarıya ulaşmak istiyoruz."

Milletvekili Taşkın,ayrıca şunları kaydetti:

" Çukurova Havaalanı inşaatı devam ediyor. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi yapımı yine tam gaz devam ediyor. Tarsus sahil bandı turizm bölgesi Mersin’in Belek’i olacak.Tarsus'a üniversite sözü vermiştik, çok şükür Tarsus Üniversitesi kuruldu. Yakında rektör ataması yapılacak. Keza Yenice Lojistik Merkezi, Tarım İhtisas OSB, Pamukluk barajı  Görüldüğü üzere biz verdiğimiz sözleri tek  tek yerine getiren bir parti ve iktidarız. AK Parti iktidarı hiç durmadan hizmet yoluna devam ediyor. Çünkü biz hizmetin partisiyiz." dedi.

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı İbrahim Gül de teşkilat olarak yerel seçimlerine kilitlendiklerini belirterek, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini kaydetti.Kurucumuz Mustafa Erdoğan da Milletvekili Taşkın, İlçe başkanı Gül ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google