::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜL'DEN BORSA, TİCARET ODASI VE ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret ve Sanayi odası ve Tarsus Ziraat odasını ziyaret etti
AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜL'DEN BORSA, TİCARET ODASI VE ZİRAAT ODASINA ZİYARET
Haber Giriş:
09 Eylül 2019 Pazartesi 09:36

Ak Parti Mersin Milletvekili  Zeynep Gül Yılmaz, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret ve Sanayi odası ve Tarsus Ziraat odasını ziyaret etti

Yılmaz, ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve beraberindeki heyet ile birlikte Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya'ya ziyarette bulundu.

Başkan Murat Kaya,ziyarette Tarsus'un ticari, ekonomik ve sosyal gelişimi açısından yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini belirterek, Borsanın kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgileri paylaştı.

Mersin merkezden sonra en büyük ilçe nüfusuna sahip Tarsus'un bölge olarak önemine değinen Yılmaz, ekonomik anlamda tarımsal ticaretin merkezi olan Tarsus'ta da  tüm sivil toplum örgütleri ile uzlaşı ve çözüm odaklı işbirliği amacında olduklarını, Bölgenin ekonomik ve sosyal konularının gündeme getirilmesi  ve sorunların en yetkili mercilerde çözülmesi noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

 

Başkan Murat Kaya, " Bugün burada sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bizler, tüm görüşmelerimizi, üyelerimiz ve iş insanlarımızın sorumluluğunu hissederek gerçekleştiriyor, onların bizlere ilettiği talepleri bu vesileyle sizlerle paylaşıyoruz. Sizlerin de bu taleplerin hayata geçirilmesi noktasında üst düzey sorumluluk alacağınızı biliyoruz. İş insanlarımız, ülkemizin geleceği için çok önemli. Bizler de bu önemin farkındayız. Taleplerinizi önemsiyor ve her platformda iş dünyamızın bu taleplerini dile getiriyoruz. Bizim arzumuz Tarsus'umuzda yüksek yatırım yapmak isteyen insanların yolunun açılmasıdır.Üretilen ürünün ülke ekonomisine büyük katma değer sağladığı alanların kazandırılması amacımızdır."dedi.

 

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel ve Meclis Üyesi Nail Uçak gerçekleşen nezaket ziyareti nedeni ile AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular.

-TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve beraberindekiler , daha sonra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Yılmaz, Tarsus gündemine dair gelişmeler hakkında bilgi aldı. Tarsus ekonomisindeki son gelişmeler, yapılan veya planlanan yeni yatırımlar, Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus Sahil Bandı ve Mersin Agropark ile ilgili gelinen süreçlerden bahseden Tarsus TSO Başkanı Koçak, kent ekonomisine katkı sunacak projeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Yılmaz da kent ekonomisini canlandıracak tüm projelerin hayata geçmesi için çalışmalarını süratle sürdüreceklerini belirtti.

TARSUS ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Milletvekili Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Tarsus Ziraat odasını ziyaret ederek, oda başkanı Veyis Avcı ve yönetim kurlu üyeleriyle bir araya gelerek, sorunlarını  dinledi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google