::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Mersin Teşkilat Başkanı Erhan Contar

Ak Parti Mersin Teşkilat Başkanı Erhan Contar Tarsus ilçe teşkilatını ziyaret etti
Ak Parti Mersin Teşkilat Başkanı Erhan Contar
Haber Giriş:
19 Ağustos 2016 Cuma 09:13

Ak Parti Mersin il teşkilatlanma Başkanı  Erhan Contar, Ak Parti Tarsus ilçe koordinatörü Murat Burkay,Ak Parti Tarsus İlçe teşkilatını ziyaret ederek,  ilçe başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre  Başkan Mehmet Yıldız, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek 15 Temmuz’dan itibaren partililer ve halk ile birlikte 27 gün Demokrasi nöbeti tuttuklarını ve demokrasiye sahip çıktıklarını belirterek  ‘Bizler tüm Türkiye’de, Mersin’de olduğu gibi  Tarsus’ta da hergün meydanlarda bekledik. Halkımızın bize verdiği emanete sahip çıktık. Sizlerde partimizin yöneticileri olarak bugün aramızdasınız. Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerken partimizin herkesi kucaklayan ve her geçen gün büyüyen bir hareket olduğunu belirtmek istiyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada partimizin genel merkezi ve il teşkilatımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Erhan Contar da  ilçe teşkilatına tanışma ve sorun dinlemeye geldiklerini söyledi.

Erhan Contar,  15 Temmuz   darbe kalkışmasını da kınayıp şehit olan insanlarımızı rahmetle andıklarını yaralılara Allah’tan şifalar dilediklerini de ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

‘Ak Parti Türkiye’de 14 yıldır tek başına iktidarda olan ve ülkemize en iyi hizmetleri yapmaya çalışan bir partidir. Bizlerde geçtiğimiz ay göreve getirildik. Bugün  hem sizlerle tanışmaya, hem de sorunları dinlemeye geldik. Ben il yönetiminden teşkilat başkanı olarak, arkadaşım Ak Parti Tarsus ilçe koordinatörü Murat Burkay Bulgu ile birlikte sizlerle birlikte çalışacağız. Mersin seçim  bölgesi olarak ikiye ayrıldı. Mersin ve 4 merkez ilçesi, Tarsus ve Çamlıyayla 1. Bölgede olup amacımız Ak Parti il yönetimi olarak 1. Bölge olsun, 2. Bölge olsun sorunları tesbit edip çözmektir. Bizlerin hedefi şimdiden 2019 yerel seçimleridir. Bu bölgede şimdiden çalışarak  Mersin Büyükşehir Belediyesi dahil en az  8-10 belediyeyi kazanmaktır. Daha fazlasını kazanmak için kolları sıvadık. Bunun için çalışıyoruz. İyi bir aday ve iyi bir meclis üyeliği listesi ile önümüzdeki yerel seçimlerden en kazançlı parti olarak çıkacağız. Biz güçlü bir partiyiz, güçlü bir il yönetimiyiz, sizlerde güçlü bir ilçe yönetimisiniz. Her zaman sizlerin yanındayız. Görevinizde başarılar diliyoruz.‘

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google