::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Tarsus Belediye Başkan a.adayı Nevzat Çetin

'Alnımız ak, partimiz ak, belediyemizde ak olacak inşallah''
Ak Parti Tarsus Belediye Başkan a.adayı Nevzat Çetin
Haber Giriş:
02 Kasım 2018 Cuma 08:51

Tarsus’un sevilen simalarından işadamı Nevzat Çetin, Ak Parti’den Tarsus Belediye Başkan aday adaylığını parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Toplantıya Ak Parti Tarsus İlçe başkanı İbrahim Gül, Tarsus Ziraat odası başkanı Ali Ergezer, Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı av. Hicabi Öksüz, DYP Tarsus eski ilçe başkanlarından Necati Ali Eker,Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmasında ‘’Alnımız ak, partimiz ak, belediyemizde ak olacak inşallah..’’diyen Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı başkan Nevzat Çetin, konuşmasında şunları kaydetti:

“31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi, ülkemizin içinde bulunduğu  ekonomik dış baskılardan dolayı büyük önem kazanmıştır.

Bir olursak, beraber olursak, el ele verirsek aşamayacağımız engel kaldıramayacağımız yük yoktur.

Yeter ki yan yana olalım, kol kola girelim, devletimizin bekası, milletimizin refahı için birlikte çalışalım. Kerim kitabımız Alak suresi 2. Ayette  ‘biz insanı sevgiden yarattık’ diyor.

Bizde bu yola sevgiyle çıktık. Lütfederek değil, severek herkesi kucaklayarak bu yola baş koyduk ister oy versin, ister vermesin herkesle birlikte yürümek için bu göreve talip olduk.

Şunu özellikle belirteyim Tarsus’ta yaşayan herkesi dinleyerek, dertlerine çare bularak, yüzlerini güldürmek için Allah’ın  adıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım.

Bugün bu Tarsus’umuzu güzelleştirmek, geliştirmek, okuyan, düşünen bir gençlik yetiştirmek, bir ticaret merkezi, bir turizm ve sporda öncü, hiç kimsenin aç ve açıkta kalmadığı bir şehir yapmak için Allah’ın adıyla ve sizlerin desteğiyle yeni bir sayfa açmak istiyorum.

Olmazsa olmazımız, kırmızı çizgimiz, adalet ve ahlak yolumuz sevgi ve paylaşmak yoludur. Bu yolda başarılı olacağımızdan hiç kimse şüphe etmesin. Bu şerefli yolda parti başkanımız, kadın kollarımız gençlik kollarımız meclis üyelerimiz ve bütün Tarsus halkıyla birlikte el ele her gün büyüyerek ve daha da çoğalarak hedefimize  ulaşacağız.

Kardeşlerim, bu  yolda gece demeden, gündüz demeden çalışacağız. Girmedik sokak, ziyaret etmediğimiz mahalle, sıkmadık el,   çalmadık kapı  kalmayacak.

Şunu unutmayın yeni Tarsus’u birlikte severek, paylaşarak yöneteceğiz.

Önümüzdeki günlerde Tarsus için yapmış olduğumuz projeleri sizlerle paylaşacağım. Bu projeler akıl ve bilim ışığında yapılan önemli projelerdir. Bir yeni Tarsus  modeli ortaya koymak istiyoruz. Bunun için hep birlikte beraber çalışacağız. Kol kola vereceğiz ve yeni Tarsus’u birlikte inşa edeceğiz. Mersin’in en büyük ilçesi olarak güzel Tarsus’umuz  Büyükşehir belediyesi  başkan adayımıza da en büyük desteği vererek, onunla el ele kol kola Tarsus’u  karış karış  gezerek Büyükşehir Belediyesini  kazanmak için hep birlikte en büyük paya sahip olacağız.

Alnımız ak, partimiz ak, belediyemizde ak olacak inşallah..''

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar