::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı

Ziraat Mühendisleri Odası başkanlığından istifa ederek, Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı olan Mustafa Kemal Karaoğlu,aday adaylığını ilan etti.
Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı
Haber Giriş:
12 Kasım 2018 Pazartesi 08:48

Ziraat Mühendisleri Odası başkanlığından istifa ederek,  Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı olan  Mustafa Kemal Karaoğlu,aday adaylığını ilan etti.

Karaoğlu,Ak Parti Tarsus ilçe teşkilatında düzenlenen aday adaylığı  toplantısında ekonomisi güçlü bir Tarsus oluşturmak için tarım, ticaret ve turizm alanında radikal projelerimizi hazırladıklarını belirterek,’’ Ekonomik kalkınmayla birlikte kültür ve sosyal projelerimizle, modern bir Tarsus inşa edeceğiz inşallah. Öncelikle kırsaldaki vatandaşlarımızın ekonomik olarak güçlenmesini sağlayacak projeler ve girişimcileri Tarsus’a çekecek, ticareti güçlendirecek projelerimizi hazırladık. Bunun yanında, turizmle ilgili radikal projelerimiz hazır.’’

Karaoğlu,konuşmasında şunları kaydetti:

Tarsus, bölgemizde çok önemli değerlere sahip bir şehirdir fakat bu değerlerimizi yeteri kadar kullanabiliyor muyuz? 10 bin yıllık tarihe sahip Tarsus’umuzun, tarihi değerlerinden gereği kadar faydalanabiliyor muyuz? Tarsus ekonomisine ne kadar katkı sağlıyor? Bunları sorgulamamız gerekiyor. Tarsus, Türkiye’nin en önemli tarım arazilerine sahip ve ekonomik potansiyeli yüksek bir kenttir. Fakat bu potansiyel yeterince değerlendirilemediğinden dolayı, çiftçimiz ve vatandaşlarımız hak etmiş olduğu kazanç ve geliri sağlayamamaktadır. Akşam saat 6’dan sonra şehirde sosyal hayat bitmiş, esnaf ve vatandaş kazanamaz hale gelmiştir. İşte ben, ekibimle birlikte öncelikle Tarsus’un ekonomisini düzeltecek projeler hazırlayarak, işsiz vatandaşımız kalmayacak şekilde, sosyal ve yaşam seviyesi yüksek, modern bir Tarsus inşa etmek için çalışacağız. Belediyecilik, bir mühendislik işidir. Belediyenin yapması gereken asli görevler (yol, su, kanalizasyon, sosyal tesisler vb.) proje değildir.

Tarsus’un en önemli sorunu ekonomi ve işsizliktir. Halkın ekonomik sorunlarının çözülmesi gerekmektedir.

Ekonomisi güçlü bir Tarsus yaratmak için, öncelikle tarım, ticaret ve turizm alanında radikal projelerimizi hazırladık. Ekonomik kalkınmayla birlikte bilim, sanat, kültür ve sosyal projelerimizle, modern bir Tarsus inşa edeceğiz inşallah. Öncelikle kırsaldaki vatandaşlarımızın ekonomik olarak güçlenmesini sağlayacak projeler ve girişimcileri Tarsus’a çekecek, ticareti güçlendirecek projelerimizi hazırladık. Bunun yanında, turizmle ilgili radikal projelerimiz hazır. Tarım, Ticaret ve Turizmi birbirine entegre ederek, her alanda güçlü bir Tarsus olacaktır. Allah nasip ederse, genel merkezimiz de beni aday gösterdiği takdirde, bu projelerimizi halkımıza tek tek anlatacağız ve belediye başkanlığını kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz ama mutlaka başaracağız. Hedefimiz, birlik içerisinde üreterek kalkınma ve Kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) birlikte istişareler yaparak, geniş, katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, belediye yönetimini sağlamak olacaktır. Şunun altını da çizerek belirtmek isterim ki, bizim hedefimiz Tarsus’ta yaşayan 336.000 hemşerimizin kalbini kazanmak ve ekonomisini güçlendirmek olacaktır.

Buradan bütün Tarsus halkına sevgi ve saygılarımı sunarak, işsizlik problemi çözülmüş, ekonomisi güçlü, sosyal ve modern bir Tarsus inşa etmek için, Ak Parti’den Tarsus Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum, sizleri en kalbi duygularımla, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

 

Karaoğlu’nun açıklamasına Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Taner Boz, Ak parti Belediye meclis üyesi Yüksel Atum,Ak Parti Tarsus Belediye başkan aday adayı av.Hicabi Öksüz, DYP Tarsus eski ilçe başkanı Necati Ali Eker, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google