::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI ÇETİN VALİ SU'YA EMEKLİLER İÇİN TOPLU KONUT TALEBİNİ İLETTİ

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Nevzat Çetin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan ''100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'' kapsamında Tarsus'ta da emekliler için konut yapılması hususunda Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret ederek, bu yöndeki talepleri iletti
AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI ÇETİN VALİ SU'YA EMEKLİLER İÇİN TOPLU KONUT TALEBİNİ İLETTİ
Haber Giriş:
27 Aralık 2019 Cuma 10:06

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Nevzat Çetin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Tarsus’ta  da emekliler için konut yapılması hususunda Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret ederek, bu yöndeki talepleri iletti.

 

Beraberinde  Ak Parti Tarsus İlçe Sekreteri Cemal Karagözlü ve TÜM Emek Der, Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın 100.000 yeni konut projesi kapsamında, Tarsus’ta emekliler için konut yapılması hususunda Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.Tüm Emekder Tarsus Şube başkanı Bülent Gözener, ziyarete ilişkin kamuoyuna yaptığı açıklamada  şunları kaydetti:

 

‘’Tüm emekliler derneği olarak 100.000 konut projesiyle ilgili Kaleburcu mevkindeki daha önceden sosyal toplu konut alanı olarak istediğimiz 120 ada üzerinde ki 91-92-93-94-95-98-354-355-364 ve 407 parsel numaralarıyla ilgili görüşmek üzere Mersin Valimiz sayın Ali İhsan Su 'yu makamında Ak parti Tarsus ilçe başkanımız sayın Nevzat Çetin ile birlikte ziyaret ettik. Sayın Valimiz  sanki bir Tarsus sevdalısı gibi Tarsus'un bu sosyal toplu konut projesiyle ilgili ne gerekiyorsa yaparak ve yaptığını bizlere hem anlatarak hem hissettirerek gönlümüzde büyük bir yer oluşturmuştur.

Tarsus'un kesinlikle Mersin'in dışında düşünülemeyeceğini belirtmesi bu sosyal konut projesinin kesinlikle Mersin ve tüm ilçelerinde uygulayacağını özellikle de Tarsus olmadan olmayacağını söylemesi bizleri çok mutlu etmiştir.

Kendilerine camiam adına Tarsus'ta ki bu sosyal konut projesinden yararlanacak emekliler şehit aileleri ,gaziler, engelliler ve engelli aileleri ve bu sosyal projeye ihtiyacı olan vatandaşlarım adın teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum aynı zamanda bu sosyal konut projesinde bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Ak parti ilçe başkanı ve teşkilatına teşekkür ediyoruz.

Bu konuyla ilgili bugüne kadar bu sorunu yakından takip eden ve hassasiyetle üstünde duran Sayın Bakanımız TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı Lütfi Elvan'a da teşekkür ediyor tekrar tekrar saygılar sunuyoruz. Tarsus'un bu sosyal konut sorununu sürekli takip eden bir diğer Tarsus 'lu millet vekilimiz sayın Ali cumhur Taşkın'a da teşekkür ediyoruz.

Allah kimseyi evsiz yurtsuz barksız etmesin bu konuyu yazan çizen sürekli gündemde tutan Tarsus basınını da her zaman her yerde saygı ve minnetle,hürmetle izliyoruz.Bu çorbada bir nebze de olsa bizlerin de bir sivil toplum kuruluşu olarak katkımız oldu ise ne mutlu bize diyor ve ihtiyacı olan konutu olmayan emeklilerimiz ,engellilerimiz gazilerimiz ,şehit ailelerimiz en yakınlarındaki ziraat bankasına başvurarak 2+1 olarak yapılacak olan konut için 500 TL, 3+1 olarak yapılacak olan konutlar için 1000 TL  yatırmaları gerekmektedir.Başvuru 15 ocak’a kadar devam edecektir. Konutu olmayan tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla müracaat edebilirler. Geniş bilgi almak isteyenler Üçgen çarşıdaki Tüm emekliler derneğinden geniş kapsamlı bilgi alabilirler.’’

 


 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google