::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Gül'den Tarsus Halkına Teşekkür

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül,24 haziranda yapılan Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde Tarsus halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'ye gösterdiği büyük teveccühe teşekkür etti
Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Gül'den Tarsus Halkına Teşekkür
Haber Giriş:
05 Temmuz 2018 Perşembe 10:03

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı İbrahim Gül,24 haziranda yapılan Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde Tarsus halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye gösterdiği büyük teveccühe teşekkür etti.

Başkan Gül, gazetemizi ziyaret ederek, Kurucumuz Mustafa Erdoğan’la görüştü.Başkan Gül, ziyarette  Tarsus ilçe teşkilatı olarak  özverili çalışmalarımızın meyvesini gerek milletvekilliği gerekse cumhurbaşkanlığı sonuçlarında aldıklarını belirterek,‘’Tarsus, Mersin merkez dahil 13 ilçe arasında cumhurbaşkanlığı seçiminde  en çok oy alan ilçe olmuştur.  Bundan dolayı da Tarsuslu hemşehrilerime ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Milletvekilliği seçiminde de partimize oy veren vermeyen hemşehrilerime candan teşekkür ediyorum.

Gece gündüz halkımızın yanındayız. Vatandaşımızın hizmetindeyiz. İnşallah bundan sonraki hedefimiz Ak Belediyecilik’tir’’dedi.

Seçim startını verdiğimiz ilk günden bu yana Ak parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu, sıkılmadık  el, dokunulmadık gönül bırakmamaya özen göstererek, ziyaretlerde bulunduk. Allah’a şükür Cumhurbaşkanlığı seçiminde  Tarsus Recep Tayyip Erdoğan tercih etmiştir. Sandık başına giderek tercihi ne olursa olsun vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Gül,ayrıca tarafsız yayıncılığımızdan dolayı Tarsus Ekspres Gazetesine teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56