::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ak Parti Yeni Tarsus İlçe Yönetimi Basınla Tanıştı

Mehmet Yıldız başkanlığındaki Ak Parti Tarsus ilçe yönetimi basınla tanıştı.
Ak Parti Yeni Tarsus İlçe Yönetimi Basınla Tanıştı
Haber Giriş:
24 Ağustos 2014 Pazar 17:41

Mehmet Yıldız başkanlığındaki Ak Parti  Tarsus ilçe yönetimi  basınla tanıştı.

Dün Cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk konulup saygı duruşu yapıldı. Ardından Öğretmenevinde kahvaltılı toplantı ile  Ak Parti ilçe yönetimi  basınla tanıştı.

Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız,toplantıda yeni yönetim olarak ellerini taşın altına koyduklarını ve Ak Parti’nin Tarsus ve Mersin’de birinci parti olması için çalışacaklarını bildirdi.

Yıldız “Genel merkezimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yapmak için kolları sıvadık.  Eski yönetimden  bu yönetime isim almadık.  Önceki dönemlerde görev yapan arkadaşlarımıza verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ederim.  Bizlerde elimizi taşın altına koyarak görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Tarsus’ta Ak Partide yeni bir sayfa açarak görevimize başlıyoruz. Kısa bier süre önce bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Bu seçimlerde adayımız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a  Tarsus’tan 50 bin civarında oy çıktı. Yani Erdoğan’ın şahsına verilen bu oylar 12 bin arttı. Bizde Erdoğan’a oy verip Cumhurbaşkanı olmasını sağlayan halkımıza teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Yıldız, daha sonra yeni yönetim kurulunu    basına tanıttı.

Ak Parti Mersin milletvekili Nebi Bozkurt da yeni yönetim kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi ve şunları söyledi:

‘’Ak Partide çaycılık yapmak da, kapıcılık yapmak da bu ülkeye ve devlete hizmet etmek gibidir. Bugün bizler Meclis tatilde olduğunda bile boş durmuyoruz. Seçmenlerimizi, seçim bölgemizi geziyoruz. Sorunu olan kentlere köylere gidiyoruz. Dağ taş demeden dolaşıyoruz ve ülkemize, milletimize hizmet için çaba harcıyoruz. Bugünde sizlerin aranızda olmak bizlere mutluluk veriyor. Önümezdeki dönemde bizi milletvekili gösterirlermi diye bir tasamız, kaygımız yok. Genel merkezimiz nasıl uygun görürse biz  partimize, ülkemize ve insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18