::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK'TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Her gittiği mahallede yoğun bir kalabalık eşliğinde, sevinç ve coşkuyla karşılanan Başkan Gültak, gördüğü ilgi karşısında kimi zaman duygulandı.
AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK'TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
Haber Giriş:
20 Nisan 2019 Cumartesi 12:43

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, hafta sonu gerçekleşen yoğun program kapsamında; Şevket Sümer, Bekirde, Civanyaylağı, Camili, Yeşilova, Iğdır, Hebilli, Esenli, Akdam, Demirhisar, Kürkçü, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Yanpar, Puğkaracadağ ve Parmakkurdu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi; Akdeniz halkı, Başkan Mustafa Gültak’ı adeta bağırlarına bastı.

Her gittiği mahallede yoğun bir kalabalık eşliğinde, sevinç ve coşkuyla karşılanan Başkan Gültak, gördüğü ilgi karşısında kimi zaman duygulandı. Başkan Gültak’a ziyaretlerinde, belediye Meclis üyeleri, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, birim müdürleri ve daire amirleri de eşlik etti. Her gittiği mahallede davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Gültak için kurbanlar kesildi, dualar edildi.

“Bundan sonra Akdeniz’de barış, sevgi, huzur ve kardeşlik hâkim olacak”

Akdeniz özelinde yeni bir dönemin başladığının altını çizen Başkan Gültak, geçmişte ihmal edilen ilçenin makûs kaderinin bundan sonra değişeceğini söyledi. Seçim başarısı nedeniyle vatandaşlara teşekkür eden Başkan Gültak, belediyenin kapısının herkese açık olduğunu, dileyen her vatandaşın, randevu almadan istediği zaman kendisi ile görüşebileceğini ifade etti. Kurum personelini de belediyeye gelen vatandaşlara karşı güler yüzlü olmaları konusunda uyardığını ifade eden Başkan Gültak;

“Halkımızın teveccühü ile Akdeniz’de gönül belediyeciliği kazanmıştır. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın; bundan sonra Akdeniz’de barış, sevgi, huzur ve kardeşlik hâkim olacak. Halkın içinden bir belediye başkanı olacağımızın sözünü verdik, bu sözümüzü de inşallah yerine getireceğiz. Herkese eşit mesafede olacağız ve eşit hizmet vereceğiz. Birlik, beraberlik olursa, fitne fesadı engellerseniz, inanır ve çalışırsanız Allah da sizi zafere ulaştırır. İşte bizim zaferi elde etmemizin nedeni bu. Devamlı sizlerin yanında olacağız. Sizlerden aldığımız gücü Ankara’ya taşıyarak, Akdeniz’de çok güzel hizmet ve projeler başlatacağız” dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
KAYMAKAM SERTEL OTCU ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
09:22
Kaymakam Otcu'dan Muharip gazilere ziyaret

24 Temmuz 2023 Pazartesi 07:05

Kaymakam Otcu'dan Muharip gazilere ziyaret

07:05
Tarsus Asayiş ve Güvenlik Toplantısı
20:38
TARSUS BELEDİYESİ İKİNCİ EKMEK FIRINI İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

21 Ocak 2023 Cumartesi 12:57

TARSUS BELEDİYESİ İKİNCİ EKMEK FIRINI İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

BAŞKAN BOZDOĞAN'IN BİR SÖZÜ DAHA YERİNE GELİYOR, İKİNCİ EKMEK FIRINI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
12:57
ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARK PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR
19:09
Ticaret Borsası'ndan müdür Garanlı2ya ziyaret
10:17
Tarsus Ticaret borsası yönetimi toplandı

19 Ağustos 2022 Cuma 10:16

Tarsus Ticaret borsası yönetimi toplandı

10:16
'C' plaka dağıtımı yapılacak

06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:09

'C' plaka dağıtımı yapılacak

12:09
MERSİN PRO BEACH TOUR'A HAZIR

04 Ağustos 2022 Perşembe 09:13

MERSİN PRO BEACH TOUR'A HAZIR

09:13