::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün hizmet alım işi ihalesi sonuçlandı

Binlerce lira belediyenin kasasında kaldı
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün hizmet alım işi ihalesi sonuçlandı
Haber Giriş:
01 Kasım 2017 Çarşamba 19:09

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün hizmet alım işi ihalesi sonuçlandı. Yapılan hizmet alım ihalesi ile daha önce yapılan ihale; personel özlük hakları ve araç-gereç maliyetleri açısından karşılaştırıldığında, daha düşük bir bedel ve daha iyi verimlilikte temin edilmiş oldu. Bu sayede binlerce lira belediyenin kasasında kaldı.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Hizmet Alım İşi ile ilgili ihalesi 5 milyon 630 bin 318 TL bir bedelle sonuçlandı. Akdeniz Belediyesi ile yüklenici firma arasında imzalanan 2017/384122 İhale Kayıt Numaralı ihalenin sözleşme süresi ise, 20 Ekim 2017 ila 30 Eylül 2018 tarihleri arasındaki tarihleri kapsıyor. Öte yandan, 20 Ekim 2017 tarihinde sonuçlanan ihale ile geçen yıl içinde yapılan ve 1 Kasım 2016 ila 30 Eylül 2017 tarihleri arasındaki 12 aylık süreyi kapsayan Fen İşleri Müdürlüğü hizmet alım işi ihalesi karşılaştırıldığında, Akdeniz Belediyesi binlerce liralık bir kazanç elde etmiş oldu.

Başkan Pamuk: “Aynı hizmeti, daha uygun şartlarda temin ettik”

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, sonuçlanan fen işleri hizmet alım işi ihalesi hakkında yaptığı kısa değerlendirmede, “Yaptığımız ihalelerde kamu yararı, olmazsa olmaz vazgeçilmez ilkemizdir. Bu ilkemiz sonucunda, Fen İşleri Müdürlüğümüzün hizmet alım ihalesi, daha önce yapılan, yaklaşık aynı koşullarda gerçekleşen hizmet işi alım ihalesi ile karşılaştırıldığında, binlerce lira tutarında bir para belediyemizin kasasında kalmıştır. Vatandaş odaklı yerel yönetim anlayışı ile belediyemiz kasasında kalan bu parayı, yine Akdeniz ilçesi ve ilçemiz sakinlerinin yararına hizmet vermek, projeler üretmek için kullanacağız” dedi.

Başkan Pamuk: “Belediyenin bütçesi, vatandaşlarımızın bize emanetidir”

Akdeniz Belediyesi olarak gereksiz giderleri kısıp elde edilen bütçeyi de ilçe yararına yatırımlarda kullandıklarını kaydeden Başkan Pamuk, “Belediyenin bütçesi ve kaynakları, halkımızın bize emanetidir. Amacımız, Mersin ve Akdeniz’de, hizmet ve proje odaklı bir yönetim anlayışını hâkim kılmaktır. Bu noktadaki hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Bütçemizi, Akdeniz ilçesi ve sakinlerinin yararına ve en verimli şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Belediyemiz yararına sonuçlanan Fen İşleri Müdürlüğü hizmet alım ihalesinin hayırlı olmasını diliyor, mesai arkadaşlarıma ve bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.(kaynak:Akdeniz Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56