::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKDENİZ'İ DEĞİŞTİREN HİZMETLER YENİ DÖNEMDE DEVAM EDİYOR

AKDENİZ'İ DEĞİŞTİREN HİZMETLER YENİ DÖNEMDE DEVAM EDİYOR
Haber Giriş:
27 Nisan 2019 Cumartesi 09:47

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçeye yönelik hizmet ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak için yoğun mesaisini sürdüren fen işleri ekipleri, bir yandan asfalt kaplama ve yama, diğer yandan da yeni yol açma çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor.

Çilek Mahallesi’nde finişer ve iş makineleri yardımıyla sokaklarda asfalt serimi yapan ve kaldırımları karo ile kaplayan ekipler, Güneş Mahallesinde de asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmasına başladı. Şevket Sümer, Gündoğdu, Akdam, Çilek, Kürkçü, Güneş mahallelerine dökülen asfalt miktarı birkaç haftada 4 bin 732 tonu buldu. Ayrıca Şevket Sümer, Güneş, Çay ve Çilek mahallelerinde bin 500 ton asfalt yama çalışması yapıldı.

Akdeniz’in dört bir yanına hizmet akışı gerçekleşiyor

Çilek, Güneş, Karaduvar mahallerinde 6 bin 678 metrekare kaldırım karo çalışması yapılırken, Yeşilçimen Mahallesinde de yenilenecek kaldırımlar için kazı çalışması başlatıldı. Hizmet akışının kesintisiz yapılabilmesi için sayısı arttırılan fen işleri ekipleri; Civanyaylağı, Yanpar, Kürkçü ve Karacailyas mahallelerinde de yeni arazi yolları açtı. Çalışmaları beğeni ve takdirle izleyen mahalle sakinleri, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google