::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALİBEYLİ MAHALLESİ'NDE YAPILAN HİZMET BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Tarsus Belediyesi tarafından Alibeyli Mahallesinde düzenlenen ‘Hizmet Bilgilendirme Toplantısı ve Köy Şenliği'nde Belediye Başkanı Şevket Can, yoğun ilgi gördü.
ALİBEYLİ MAHALLESİ'NDE YAPILAN HİZMET BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Haber Giriş:
04 Aralık 2018 Salı 09:26

Tarsus Belediyesi tarafından Alibeyli Mahallesinde düzenlenen ‘Hizmet Bilgilendirme Toplantısı ve Köy Şenliği’nde Belediye Başkanı Şevket Can, yoğun ilgi gördü.

Mahallenin girişinde davul zurnalarla karşılanan Başkan Can’ın ayağına mahalle sakinleri kurban keserek, alkışlarla karşıladılar.

Programda ilk olarak söz alan Alibeyliler Dernek Başkanı Necat Çakır, yapılan etkinlikten ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.

Çakır, ‘’Şevket Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Buradaki hizmetleri hepiniz gördünüz. Köyümüz kurulduğundan bu yana yapılmayan hizmetleri yaptı. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.Mahallenin her isteğini tamamladığı için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden Alibeyli Mahallesi Muhtarı Oktay Koç, mahalle olarak her zaman yanında olduklarını söyledi.

Muhtar Koç, ‘’Her mahallede olduğu gibi bizim mahallemizde de bir takım eksikler vardı. Biz o adrese gittik. Gittiğimiz adres doğru adresti. Adı Şevket Can’dı. Hizmet konusunda ne dediysek bizleri boş çevirmeyen Şevket Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana 49 açılış yaptıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaptığı ve yapacakları hizmetlerden bahsetti.

Başkan Can, “Bütün hemşerilerime sesleniyorum. Bizde her şeyi yapmak isteriz. Biz daha fazlasını yapmak isteriz. Ama yüzde altmış gelirin azalmış, 100 liran varken 60 liranız yok, sorumluluk alanınız 4 katı büyümüş, 45 mahalleden 179 mahalleye çıkmışız. Buna rağmen bizim yaptıklarımızı Türkiye’de yapabilecek başka bir belediye yoktur. Eğer yapılan hizmetlere göre değerlendirme yapılsa, bizim karşımıza hiçbir siyasi partiden aday dahi çıkmaması lazım. Biz icraat yaparız. Biz hizmet ederiz. Biz ayrım yapmadan, ayırmadan, ırkı memleketi partisi ne olursa olsun bu bayrağı bu milleti karşılıksız severiz. 2014 öncesi köylerimiz daha mı iyiydi? Şimdi mi daha iyi? Tabi ki 2014 sonrası köylerimiz daha iyi. Biz bu işin mutfağından geliyoruz. Bizler sizlerin desteğini alarak bugünlere geldik. İnşallah Rabbimin izniyle bu destek artarak devam edecek’’ şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Bizler bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Biz bu millet için varız. Milletin değerlerini korumak için varız” şeklinde konuştu.

Çocuklar köy şenliği için düzenlenen programda değişik aktivitelerle mutlu bir gün geçirirken yerel sanatçılar, Abdil Çemer, Alice ve Akın Çökel’in söyledikleri şarkılarla vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.

Program sonunda Başkan Can ve Başkan Tuna mahalledeki çocuklara futbol topu hediye ettiler.

Mahalle sakinleri mahallelerine yapılan parke taşı döşeme, yol, park ve basketbol sahası için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google