::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alman Öğrencilerden Başkan Can'a Ziyaret

Mersin ile kardeş şehir olan Almanya'nın Oberhausen'den kentinden gelen öğrenciler Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret ettiler.
Alman Öğrencilerden Başkan Can'a Ziyaret
Haber Giriş:
11 Temmuz 2015 Cumartesi 17:15

Mersin ile kardeş şehir olan Almanya’nın Oberhausen’den kentinden gelen öğrenciler Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ettiler.

Tarsus Belediyesi basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir olan ve her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Multi Gençlik Değişim Programı kapsamında Almanya’nın Oberhausen kentinden gelen öğrenciler, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret ederek, ülkeleri hakkında bilgi verdiler.

14-18 yaş arasındaki Almanya Oberhausen’li öğrenciler, Ramazan kültürünü tanıma ve yaşamak istedikleri için diğer gruplardan ayrı olarak 12 Temmuz 2015 tarihine kadar Mersin’de kalacaklarını belirttiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, projenin çok güzel olduğunu belirtti.

Başkan Can, “Ayrı ülkelerdeki insanlarla birbirimizi tanımak, gezmek, kültür, örf ve adetlerini tanımak çok güzel. Gerçekten gençlerimiz için güzel bir davranış, onların ilerleyen yıllardaki hayatlarında bizleri tanımalarını, bizler hakkında görüş beyan etmelerine de fırsat bulacaklardır. Sizleri şehrimizde görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan Can, konuklara kenti tanıtıcı kitaplar hediye etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29