::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anaokulu öğrencilerinden Bilim Şenliği

Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri yardımıyla atık malzemelerden hazırladıkları eserleri Bilim Şenliği'nde sergiledi
Anaokulu öğrencilerinden Bilim Şenliği
Haber Giriş:
20 Mayıs 2019 Pazartesi 10:02

Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri yardımıyla atık malzemelerden hazırladıkları eserleri "Bilim Şenliği"nde sergiledi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu'nda, okul öncesi dönemde çocukların deneyerek öğrenmesinin ve dokunarak keşfetmesinin önemine dikkat çekmek amacıyla öğrenciler, öğretmenlerinin yardımıyla atık malzemelerden tasarladıkları çeşitli buluşları sergiledi.

Düzenlenen bu etkinliklerin, öğrenciler adına farkındalık oluşturduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin "Bu etkinliklerin, çocuklarımızın hafızalarında yer edip gelecekte onlarında birer bilim adamı olma yoluna götürmesini temenni ediyorum. Çocuklarımız ülkemizin genç beyinleridir. Geleceğin ilim ve bilim adamları olmaları ülkemiz açısından çok önem arz etmektedir." dedi.

Okul bahçesinde düzenlenen Bilim Şenliği'ne, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Şube Müdürü Engin Özel, okul idarecileri, öğretmenler,öğrenciler ve velileri katıldı.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46