::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ANIT MAHALLESİ KAPALI SEMT PAZARI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Tarsus Belediyesi tarafından Anıt Mahallesinde yapımı tamamlanan Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı
ANIT MAHALLESİ KAPALI SEMT PAZARI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Haber Giriş:
19 Mart 2019 Salı 09:12

Tarsus Belediyesi tarafından Anıt Mahallesinde yapımı tamamlanan Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Belediye Başkanı Şevket Can, Anıt mahallesi Pazar yeri açılışında hemşehrileri tarafından yoğun kalabalıkla karşılandı.

 

Açılış programında ilk olarak söz alan Anıt Mahallesi muhtarı Mustafa Naci Güllü, Başkan Can’a övgüler yağdırarak, yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

 

Güllü, “Mahallemiz de defalarca uğraşmamıza rağmen semtimize kapalı semt pazarını yaptıramamıştık. Ama Anıt Mahallesinden bir yiğit çıktı bu sorunumuzu çözdü. Şevket Başkanımızın eline koluna yüreğine sağlık. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can, konuşmasının başında yaptığı ve yapacağı hizmetlerden bahsetti.

 

Önümüzdeki dönem İktidarın da gücüyle Tarsus’a çok daha güzel hizmetler yapacaklarını ifadene Başkan Can, ‘’Bu konuda bakanlarımızdan ve milletvekillerimizden sözler aldık. İnşallah yeni dönemde bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz ve Tarsus hem ekonomik hem de istihdam anlamında çok iyi yerlere taşıyacağız. Sahil bandı, havaalanı, lojistik bölge, doğalgaz depolama tesisi, üniversite, Gıda İhtisas Organize sanayi gibi projeler devreye girdiğinde Allah’ın izniyle Tarsus’ta bir çok gencimiz iş imkanına kavuşacak ve şehrimiz ekonomik olarak çok ciddi bir kalkınma sürecine girecek. Bizim en güzel özelliğimiz bizim en güzel yanımız ayrım yapmadan ayırmadan hizmet etmemizdir. Her mahalledeki vatandaşlarımızla görüşerek, muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunarak o mahalleye yapacağımız hizmetlere karar verdik. Bizim işimiz hizmet. Kim ne derse desin biz işimize bakıyoruz. Hiçbir siyasi partinin adayını ağzıma almıyorum. Kimseye iftira atmıyorum. Yalan söylemiyorum. Biz işimizi yapıyoruz. 21’ine kadar da açılışlarımıza ve temel atma merasimlerine devam edeceğiz. Anıt Mahallemizden de gerçekten bir semt pazarı ihtiyacı vardı. Çok şükür bugün onu bitirdik ve açıyoruz. Bu arsa bizim değildi. Bu pazar yeri ve camiyi yapabilmemiz için 6.5 milyon TL para harcadık. Anıt Mahallemize ve Mithat Paşa mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Program kurban kesimi, dualar ve kurdele merasimi ile son buldu. Program sonunda Başkan Can vatandaşlara file, Pazar arabası ve çocuklara hediyeler dağıttı.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google