::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ARPAÇBAHŞİŞ HAYALİNİ KURDUĞU HİZMETLERE KAVUŞTU

Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen belde ve köylerde hizmetlerinde hız kesmiyor.
ARPAÇBAHŞİŞ HAYALİNİ KURDUĞU HİZMETLERE KAVUŞTU
Haber Giriş:
20 Ağustos 2018 Pazartesi 11:14

Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen belde ve köylerde hizmetlerinde hız kesmiyor. Arpaçbahşiş Mahallesi Zeytinlik mevkiinde asfalt hizmetinin yanı sıra ihtiyacı olan bölgelere çocuk oyun parkları ve spor alanları oluşturmaya devam ediyor. Hayalini kurdukları oyun gruplarına kavuşan ve yüzü gülen çocuklarla birlikte yeni asfalt hizmetleriyle de vatandaşların gönlünü kazanan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Arpaçbahşiş Mahallesi'nin en iyi hizmeti hakettiği söyledi.

 

 

 

Erdemli Belediyesi başta büyükşehir yasasıyla kendilerine bağlanan yeni mahalleler ve bugüne kadar hiç parkı olmayan yerleşim birimlerine park ve spor aletleri kuruyor. Belediye ekipleri uzak yakın demeden Erdemli merkezi ve mahallelere yeni parklar oluştururken, bu bölgelerde asfalt hizmetine de devam ediyor. Arpaçbahşiş Mahallesi Zeytinlik mevkiinde yapılan parkla vatandaşları ilk defa bu hizmetle buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gittikleri mahallelerde yapılan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu söyleyerek, mahallelerin kuruluşundan beri aldıkları hizmetlerin kat kat fazlasını son dört buçuk yıl içerisinde aldıklarını açıkladı.  Başkan Tollu yaptığı açıklamada; "Yaptığımız parkları sadece insanların günlük dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaları için değil, yeri geldiğinde kır düğünlerinin, toplantıların, nişanların yapılabileceği bir konumda inşa etmeye çalışıyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek, hem de çoluk çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkânına sahip olacaklar. Erdemli sınırları içerisinde Erdemli Belediyesi'nin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmadı. Köylerimizin tamamında çocuk oyun grupları ve spor aletlerimizi görebilirsiniz. Arpaçbahşiş Mahallesi'de çocuk oyun grupları ve yeni parklarına kavuşmaya devam ediyor. Hizmette sınır tanımıyoruz, birçok mahallemizde artık ikinci üçüncü oyun gruplarını kuruyoruz" dedi.

 

HAYALİNİ KURDUKLARI PARKLARA KAVUŞTULAR

 

Hayalini kurdukları oyun gruplarına kavuşan ve yüzü gülen çocuklarla birlikte yeni yollarına kavuşan Arpaçbahşiş sakinlerinde kullanımına açık olduğunu ifade eden Başkan Tollu, mahalle sakinlerinin istediği zaman Erdemli Belediyesi tarafından yapılan alanlardan yararlanabileceğini belirtti. Çocuk oyun parkının mahallelerine kurulmasını heyecanla bekleyen çocuklar, çalışmaların tamamlanmasıyla salıncak ve kaydıraklara koşarak, oyun parkının keyfini çıkarmaya başladı. Büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi hizmet alanına giren Arpaçbahşiş'li çocuklar yıllardır hayalini kurdukları oyun gruplarına kavuşurken, çocuk oyun parkları ve spor alanları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden vatandaşlar, yapılan yeni parkların ve çocuk oyun alanlarının kendileri içinde hayal olduğuna dikkat çekerek, bu tür hizmetlerin yapılması ile birlikte eğlenme ve spor yapma imkanı bulduklarını dile getirdi.

 

BAŞKAN TOLLU'YA DESTEĞİMİZ TAM

 

Arpaçbahşiş Zeytinlik Mahallesi'nde sepme asfalt ve çocuk oyun grubu yapılmasının ardından hakettikleri hizmetleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile detiren Osman Zorluel adlı vatandaş görüşlerini paylaştı. Arpaçbahşiş'te ikamet ettiğini ifade eden Zorluel, yaptığı açıklamada; "Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun hizmetlerinden son derece memnunuz. Mahalle halkı yapılan hizmetleri takdirle karşılıyor. Yollarımız asfaltlanıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz başarılarının devamını dilerken, desteğimizi tam olduğunu bilmesini isteriz" diye konuştu.(kaynak:Erdemli Belediyesi)

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29