::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atatürk Caddesi Yeni Işıklandırmasıyla Geceleri Bir Başka Güzel

Tarsus Belediyesi, şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi'ni, Atatürk ve Ay-yıldızlı ledli armatürlerle süslendi.
Atatürk Caddesi Yeni Işıklandırmasıyla Geceleri Bir Başka Güzel
Haber Giriş:
29 Nisan 2016 Cuma 08:50

Tarsus Belediyesi, şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’ni, Atatürk ve Ay-yıldızlı ledli armatürlerle süslendi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Şehre ayrı bir renk katan Atatürk ve Ay-yıldızlı ledli armatürler, Atatürk Caddesine baştan sona uygulanacak.

Atatürk Caddesi’ne Ulu Önder Atatürk ve Türk bayrağı ile aydınlatma yaparak ayrı bir güzellik kattıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Kültür Parkı kavşağından başlayan ledli armatürlerden 156 adet takılacağını söyledi. Başkan Can, “Şehrimizin en önemli caddelerinden olan Atatürk Caddesi’ni adına yakışır bir şekilde Ulu Önder Atatürk ve Şanlı Türk Bayrağımızla Ledli armatürlerle aydınlatıyoruz. Milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Başlangıç olarak Kültür Park kavşağı bir adet sağlı sollu mahya, Cetvel köprüsüne bir adet sağlı sollu Ayyıldız ve Atatürk logolu ledli armatür olacak. Toplamda 156 adet Atatürk ve Ay-yıldızlı ledli armatür takılacak. Şehrimize ayrı bir güzellik katan armatürlerde led tercih edildi. Güzel memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Can, bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlayan aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyledi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google