::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATATÜRK PARKI ALİ KINIK KONSERİ İLE İNLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Mersin'de unutulan Ramazan ayı ruhunu yeniden yaşatmak için geleneksel hale getirdiği ve bu yıl beşincisi düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 14. gününde misafiri usta sanatçı Ali Kınık oldu
ATATÜRK PARKI ALİ KINIK KONSERİ İLE İNLEDİ
Haber Giriş:
02 Haziran 2018 Cumartesi 09:19

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’de unutulan Ramazan ayı ruhunu yeniden yaşatmak için geleneksel hale getirdiği ve bu yıl beşincisi düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 14. gününde misafiri usta sanatçı Ali Kınık oldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sevilen sanatçı en beğeniler parçalarını Mersinlilerle birlikte söyledi.

Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen ve tıklım tıklım dolu olan konsere Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, MHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Mersin Milletvekili adayları, meclis üyeleri, daire başkanları ve çok sayıda Mersinli katıldı.

En sevilen duygusal parçalarından biri olan ‘Bildiğin Gibi Değil’ ile sahneye çıkan Ali Kınık Amfi Tiyatro’yu dolduran kalabalığı şarkıları ile hem coşturdu hem de hüzünlendirdi. Nennide Feridem, Koca Reis, Ölürüm Türkiye’m, Son Bir Defa, Nerdesin Reis, Ali Ayşe’yi Seviyor, İzmir Marşı, Kurtlar Sofrası gibi eski, yeni birçok şarkısına Mersin’de yeniden hayat veren Ali Kınık, seslendirdiği şarkılar ile vatandaşların milli duygularına dokundu.

Olcay Kılavuz: “Ali Kınık gerçek manada bir gönül dostu”

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde iftarlara ve etkinliklere katılarak Ramazan’ın manevi ruhunu Mersinli vatandaşlarla yaşayan ve konseri dinlemeye gelen MHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz, “Ali Kınık bizim için sadece bir sanatçı olmanın ötesinde, bütün duygularımızı, düşüncelerimizi, ilkelerimizi, ülkülerimizi haykıran gerçek manada bir gönül dostu, bir ağabey, bir kardeş olarak varlığını her zaman ortaya koymuş gurur kaynağımızdır. Gerçekten gece uyumayıp gündüz yorulmayıp, Türk gençliği adına, Türk milleti adına sanatı ile gençliğimizi Türklük gurur ve şuuru ile İslam ahlak ve fazileti ile bilinçlendirmeye çalıştığından ötürü kendisine en içten duygularımla saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Biz kendisinde razıyız. Allah’ta ondan razı olsun” dedi.

Kutlugün: “Mersin’e yakışacak kalitede sanatçıları sizlerle buluşturuyoruz”

Mersin’in düzenlenen etkinliklerle adeta şölen havasına büründüğünü ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, “Ramazan akşamları programlarımızdan yine çok özel bir günde sizlerle birlikteyiz. Biz her gün burada ve Mersin’in her zerresine kalite yakışır diyoruz ve bu kaliteye yakışacak kalitede sanatçıları sizlerle buluşturuyoruz. İşte Ali Kınık kardeşimiz de o örneklerden bir tanesi. Mersin’e kalite yakışır derken bunu hayatın her anında yaşatmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Coşkulu kalabalık için şarkılarını seslendiren usta sanatçı Ali Kınık ise, “Mübarek Ramazan ayı hepinize sağlık ve mutluluk getirsin. Allah dualarınızı kabul eylesin. Bugün aynı zamanda 29 Mayıs İstanbul’un fethinin 565. Yıl dönümü. Fatih sultan Mehmet Han’ı ve ordusunu, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Allah razı olsun onlardan. Olcay Kılavuz Başkanımıza da hayırlı olsun diyorum. Ülkücü bir kardeşiniz olarak yaşadığım en büyük mutluluklardan biri oldu. Ülkücülerin hakkını her zaman her yerde savunan, koruyan Olcay Kılavuz Başkanımız inşallah bunu daha üst seviyelere çıkaracaktır. Türkiye’nin her tarafını dolaşıyorum Olcay Kılavuz Başkan’ın adaylığı bütün ülkede gerçekten büyük bir heyecan yarattı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız şu an aramızda yok ama bizleri sizlerle buluşturduğu için kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz ” ifadelerini kullandı.

Amfi tiyatro vatandaşların sloganları ile inledi

‘Koca Reis’ şarkısını MHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz’a hediye etti. Ali Kınık’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Mersinliler ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları ile Amfi Tiyatroyu inlettiler.

Tüm Türk camiasının milli duygularını coşturan ‘Çırpınırdı Karadeniz’ şarkısı esnasında sahneye çıkarak Türk Bayrağı ve kardeş ülke Azerbaycan’ın Bayrağını yan yana dalgalandıran gençler ise vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Konser sonunda MHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, sanatçı Ali Kınık’a çiçek takdiminde bulundu.(jaynak:Mersin Büyükşehir Belediyesi)

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google