::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupa Şampiyonu ve Üçüncüsünden Başkan Can'a Ziyaret

Tarsus Belediyespor Muaythai sporcuları yüzleri güldürdü.
Avrupa Şampiyonu ve Üçüncüsünden Başkan Can'a Ziyaret
Haber Giriş:
06 Aralık 2017 Çarşamba 08:54

 

Tarsus Belediyespor Muaythai sporcuları yüzleri güldürdü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Muaythai Federasyonu Antalya Açık Kupası müsabakalarına katılarak Avrupa Şampiyonu olan Tarsus Belediyespor sporcularından Hazar Yıldız ve Avrupa 3.sü olan Gülşen Tan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret etti.

EMF Avrupa şampiyonu Hazar Yıldız’ı ve Avrupa 3.sü Gülşen Tan’ı tebrik eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, sporculara başarılarının devamını diledi.

Başkan Can, ‘’Sporcularımızla aldıkları başarıdan dolayı gurur duyuyorum. Aldıkları başarı Tarsus’umuzun Türkiye’mizin başarısıdır. Spora ve sporcuya desteğimizi her zaman verdik, vermeye de devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 18 ülkenin katıldığı Türkiye Muaythai Federasyonu ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) Faaliyet programında yer alan EMF Kupası ve Antalya Açık Muaythai Kupası müsabakalarında Tarsus Belediyespor sporcularından Hazar Yıldız 54 kiloda büyük erkeklerde Avrupa 1.si Olurken, Gülşen Tan 51 kiloda büyük bayanlarda Avrupa 3.sü Olmuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google