::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AYŞE MİRİCİ ORTAOKULU'NUN ''HOW HEALTHY ARE YOU?''ADLI AB DESTEKLİ PROJESİ

Ayşe Mirici Ortaokulu'nun da paydaşı olduğu Türkiye, İspanya, İngiltere, Galler, İtalya'nın yer aldığı How healthy are you?''(ne kadar sağlıklısınız) adlı Erasmus+ Projesi kapsamında İspanya ve Galler'den eğitimciler Tarsus'a geldi
AYŞE MİRİCİ ORTAOKULU'NUN ''HOW HEALTHY ARE YOU?''ADLI AB DESTEKLİ PROJESİ
Haber Giriş:
25 Ekim 2019 Cuma 11:43

Ayşe Mirici Ortaokulu’nun da paydaşı olduğu Türkiye, İspanya, İngiltere, Galler, İtalya’nın yer aldığı   How healthy are you?"(ne kadar sağlıklısınız) adlı Erasmus+ Projesi kapsamında İspanya ve Galler’den eğitimciler Tarsus’a geldi.

 

Çalışmalar kapsamında Ayşe Mirici Ortaokulu

Müdürü Serdar Altunkanat ve misafir öğretmenleri "How healthy are you?"(ne kadar sağlıklısınız) adlı Erasmus+ Projesi kapsamında  Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’i makamında ziyaret ettiler.

kapsamında Ayşe Mirici Ortaokulu

Müdürü Serdar Altunkanat,ziyarette projenin kapsamı, sağlık, sağlıklı beslenme, spor ve geri dönüşüm ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin'e bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46