::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BABA KARABACAK: ÇOCUĞUMUN HAYATİ TEHLİKESİ YOK,YOĞUN BAKIMDA YATMAMIŞTIR AMA İMAMDAN ŞİKAYETÇİYİM

Tarsus'un Kadelli mahallesinde geçtiğimiz hafta İmam G.G. tarafından darp edildiği iddia edilen 8 yaşındaki S.C.K'nın babası açıklama yaptı.
BABA KARABACAK: ÇOCUĞUMUN HAYATİ TEHLİKESİ YOK,YOĞUN BAKIMDA YATMAMIŞTIR AMA İMAMDAN ŞİKAYETÇİYİM
Haber Giriş:
23 Temmuz 2019 Salı 10:11

Tarsus’un Kadelli mahallesinde geçtiğimiz hafta   İmam G.G. tarafından darp edildiği iddia edilen  8 yaşındaki S.C.K’nın   babası  açıklama yaptı.

Baba Aytaç Karabacak,gazetecilere yaptığı açıklamada  olay günü kendisinin şoförlük yaptığı için yolda olduğunu ve kızının kendisine durumu telefonla  anlattığını belirtti.

Baba Karabacak şunları söyledi:

“ Ben olayın yaşandığı 17 Temmuz 2019 günü   il dışındaydım.  Oğlum Kadelli mahallesinde Kuran Kursunda imam G.G. tarafından darp edilmiştir. Çocuğum kursta 7. bölümü geçemeyince geçemediği için imam, çocuğuma seni döverim demiş, o da  cevap vererek ben bir daha kursa gelmeyeceğim deyince imam, çocuğuma tokat atmıştır. Kulağından kan gelmiş, kulak arkasında parmak izleri çıkmıştır. Ve  çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi  altına alınmış, doktor ise  baş kısmından  tokat yediği için bir gün gözetim altında tutalım diyerek oğlumu 18 Temmuz 2019 tarihinde taburcu etmiştir. Hayati tehlikesi yoktur, yoğun bakımda yatmamıştır.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google