::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babadan oğula sektörde büyüyen marka ''BOZDAĞ''

Babadan oğula sektörde büyüyen marka ''BOZDAĞ''
Haber Giriş:
22 Ekim 2021 Cuma 09:03

Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı,     Bozdağ Sebze Meyve Sevkiyatçılığı Ambalaj Nakliyat Gıda Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi – Ramazan BOZDAĞ, Abdullah Bozdağ’ı ziyaretlerinde, pandeminin başlamasından bu yana yaşanan zorlu koşullara rağmen dış ticarette gösterdikleri ekonomik katkıları, ihracat ve yatırımlarını arttırmaları nedeniyle de plaket takdim ettiler. 

Abdullah Bozdağ, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Babam Ramazan Bozdağ ile birlikte yürüttüğümüz işimizi yeni yatırımlarımız ile büyütmeye devam ediyoruz.  Borsamızın da bu esnada bizlere olan katkısından oldukça memnunuz. Özellikle İhracat kapasitemizin artması, yeni pazarlara girişte bizlerle birlikte oldu.” Dediği ziyarette sektörünün ihracatta hak ettiği paya ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini pandemide gıdaya olan ihtiyacın daha da  netleştiğini belirterek, iç piyasaya sevk ettikleri raf ömrü nedeniyle kısa sürede tedarik zincirinden tüketici ile buluşması gereken temel tüketim gıdalarının pazarlanmasında yaşanan sorunları da aktardı. 

Başkan Yardımcısı Seçer , Borsa Meclis Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdağ’ın açtığı yolda emin adımlarla yürüyen, firmalarının gelişimine, ülke ve pazar şartlarına uyum sağlayan, sektöründe başarıları ve ihracatta gerçekleştirdikleri yükselişten ötürü Abdullah Bozdağ’ı , Borsa adına tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Seçer ziyaretin sonunda Abdullah Bozdağ’a teşekkür plaketi takdim etti. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı
EKONOMİ

20 Mart 2024 Çarşamba 09:52

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümü kutlandı
09:52
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08