::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babalar Günü Sürprizi

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül'e Babalar Günü Sürprizi
Babalar Günü Sürprizi
Haber Giriş:
20 Haziran 2017 Salı 18:33

AK Partili bir grup genç, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül’e Babalar Günü sürprizi hazırladı.

İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçe binasının önünde üzerine ve yerlere serilen güller ile konfetileri görünce sevinç ve mutluluğunu gizleyemedi.

Ellerinde çiçek demetiyle birlikte giydikleri tişörtlerin üzerinde, “Tarsus’un Gül’ü, Babalar Günün kutlu olsun”, “Bir şey değişti her şey değişecek, Tarsus İbrahim Gül ile değişecek”, “Siyaseti ticaretten silmek için, başka kime güveneceksin. Tabi ki İbrahim Gül’e” ve “Tarsus’un Gül’ü, halk bütünleşmek istiyor”, “Babalar Günün kutlu olsun Başkan” yazısı bulunan partililer daha sonra ellerindeki çiçek demetini Başkan İbrahim Gül’e takdim ettiler.

“Sen bizim manevi babamızsın” diyerek ilçe Başkanı İbrahim Gül’ün elini öpmek isteyen gruptan birisi daha sonra, babalar günü nedeniyle başkan İbrahim Gül için yazdığı şiiri okudu.

Yapılan jestler karşısında oldukça duygulanan Başkan İbrahim Gül ise, “AK Parti birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun partisidir. Bu jetsilerinizle beni duygulandırdınız, mahcup ettiniz. Zahmet etmişsiniz, sağ olun, var olun. Allah sizden razı olsun. Başta Şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların “Babalar Günü kutlu olsun” dedi.(kaynak:Ak Parti Tarsus İlçe teşkilatı)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56