::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAHÇACI,YENİ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2018 yılı içerisinde ihalesi yapılan ve yapımı tamamlanarak hizmete giren Tarsus Sağlık Kompleksi'ni ziyaret etti
BAHÇACI,YENİ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
Haber Giriş:
11 Eylül 2019 Çarşamba 10:38

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2018 yılı içerisinde ihalesi yapılan ve yapımı tamamlanarak hizmete giren Tarsus Sağlık Kompleksi’ni ziyaret etti

Tarsus ziyareti sonrasında konu ile ilgili bir açıklama yapan 2018 yılını Mersin’in sağlık altyapısını güçlendirmek için atılım yılı olarak belirlediklerini ve çalışmaların bu doğrultuda ilerlediğini söyledi.

 Bahçacı, “2018 yılı içerisinde gerek il merkezi gerekse ilçelerimizin ihtiyacı olan hizmet binalarımızın ihalesini yaparak ilgili firmalara yer teslimini yaptık. Bütün yatırımlarımız planlarımız doğrultusunda devam ediyor. 2017 yılı sonunda göreve geldiğimde ilk işim sağlık tesislerinde durum tespiti yapmak oldu. İlk gözlemlerim sonrasında Mersin’in en büyük ilçesi Tarsus’un sağlık altyapısında önemli eksikliklerinin olduğunu tespit ettim. Bunun üzerine yatırımlarda önceliği Tarsus’a verdik. Çok şükür bugün bunların sonuçlarını almaya başladık. Geçtiğimiz yıl ihalesini yapıp yer teslimini yaptığımız Tarsus Sağlık Kompleksi 15 ayda tamamlandı. Kırklarsırtı mevkiinde Tarsuslulara hizmet verecek sağlık kompleksimiz yaklaşık 4 milyon liraya mal olan Bu bina İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binası olmanın yanı sıra Sağlıklı Hayat Merkezi, Kanser Erken Tanı, Teşhis ve Eğitim Merkezi, 6 birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu olarak da hizmet verecek. Aynı zamanda yapımı devam eden 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının da kaba inşaatı tamamlandı. İnce işlerde ise önemli mesafe alındı. İnşallah önümüzde ki yılın 3. Çeyreğinde bu tesis de hizmete girecek ve Tarsus’un sağlık alanında çok önemli bir ihtiyacı daha karşılanmış olacak” diye konuştu.

“İnşaatı devam eden sağlık kompleksleri yıl sonuna kadar tamamlanacak”

Bahçacı, yapımı devam eden Erdemli, Silifke ve Bozyazı sağlık komplekslerinin de yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete gireceğini ifade ederek kaliteli sağlık hizmeti sunumu için ihtiyaç duyulan sağlık yatırımlarının devam edeceğini söyledi. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret
SAĞLIK

29 Eylül 2023 Cuma 13:28

Başhekim Direk'den TSO'ya ziyaret

13:28
PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE
SAĞLIK

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:21

PROF.DR DENİZ ULAŞ'DAN ÜCRETSİZ MUAYENE

19:21
TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ
SAĞLIK

29 Aralık 2022 Perşembe 13:30

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ

TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU YAPILDI
13:30
YENİ TARSUS DEVLET HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ
16:47
Acehan'dan Organ ve Doku Bağışı Haftası mesajı
11:17