::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bakan Elvan, Şehit Polis Memuru Veysi Kaki İçin Okutulan Mevlit Programına Katıldı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Polis Memuru Veysi Kakı'nın şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Bakan Elvan, Şehit Polis Memuru Veysi Kaki İçin Okutulan Mevlit Programına Katıldı
Haber Giriş:
21 Şubat 2017 Salı 17:37

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan  Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Polis Memuru Veysi Kakı’nın şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

 

 

Mersin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre

Şehidin Menteş Mahallesi’ndeki baba evinde okutulan Mevlit programına Bakan Elvan’ın yanısıra, Vali Özdemir Çakacak, Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, vali yardımcıları ve kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunan ve şehidimizin aziz ruhuna dualar edilen mevlit programında şehidin babası Yılmaz Kaki ile birlikte dua eden Bakan Lütfi Elvan konuşmasında, hep birlikte bayrağımıza, milletimize ve ülkemize sahip çıkarak terör örgütlerinin tamamıyla kökü kurutulana kadar mücadelenin devam edeceğini söyledi.

 

Bakan Elvan konuşmasının devamında, terör örgütlerinin hiç bir zaman başarılı olamayacağını vurgulayarak, hem emniyet mensuplarımızın, hem de silahlı kuvvetlerimizin kar, kış demeden çok yoğun şekilde terör örgütlerine yönelik mücadelesini sürdürdüğü ifade ettikten sonra, “Artık onların 3, 5 metre kar altındaki inlerine dahi güvenlik güçlerimiz giriyor ve bu hainleri temizliyor. Emin olun ve kendinizi güvende hissedin. İnşallah kısa bir süre içerisinde de bunları neticelendireceğiz" dedi.

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Özdemir Çakacak ve beraberindekiler; Mevlit sonrasında Toroslar ilçesi Halkkent Mahallesi’nde bulunan ve yapımı hızla devam eden Emir Sultan Camii’ne geçerek incelemelerde bulundu ve inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.(kaynak:mersin Valiliği)

Paylaş:  Facebook Twitter Google