::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAKİ ŞİMŞEK ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZIN GÜVENCESİDİR

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'ncu yıl dönümünü kutladı
BAKİ ŞİMŞEK ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZIN GÜVENCESİDİR
Haber Giriş:
24 Nisan 2019 Çarşamba 08:31

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin  açılışının 99’ncu yıl dönümünü kutladı.

Yayınladığı mesajında:“ Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokrasimizin, milli devletimizin ve geleceğimizin en büyük güvencesidir. Bu güvencenin toplumsal dayanağı ise çocuklarımızdır. Çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcisi ve aydınlık yarınlarımızdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri bizlerin de en büyük arzusudur. Dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramını, tüm dünya çocukları ile birlikte sevgi ve kardeşlik duyguları içinde kutlayan çocuklarımız inanıyorum ki ülkemizi bir adım daha öteye taşıyacak ve Türkiye’nin çağdaş uygarlık yolundaki yürüyüşünü kararlı adımlarla sürdürecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 99. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanları ve vatanımızın selameti için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google