::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAKLAVACI DEVELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tarsus'ta Baklavacı Develilerde unutulan içinde yüklü miktarda para bulunan çanta sahibine teslim edildi
BAKLAVACI DEVELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Haber Giriş:
05 Mart 2019 Salı 09:30

Tarsus’ta Baklavacı Develiler’de unutulan içinde yüklü miktarda para bulunan çanta sahibine teslim edildi.

Baklavacı Develiler’e tatlı yemek için gelen emekli Tarım müdürü Vahap Eryılmaz(79)  yüklü miktarda bulunan el çantasını lavaboda unutarak işyerinden ayrıldı.

Çantayı bulan  Baklavacı Develiler personeli Hasan Bolbay(21) hemen işyeri sahibi Bilal Topçu’ya bilgi verdi.Bilal Topçu bir süre sahibinin gelmesini beklediklerini, sahibi çıkmayınca açtıkları çantadan çıkan  telefon numarasıyla   sahibine ulaştıklarını söyledi.

Baklavacı Develiler’e gelen çanta sahibi Vahap Eryılmaz, dalgınlıkla çantayı unuttuğunu belirterek, bu davranışından dolayı Baklavacı Develiler’e teşekkür etti.

Eryılmaz Baklavacı Develiler’in dürüstlük örneği sergilediğini ve Baklavcı Develiler ailesinin bu örnek davranışının herkes tarafından bilinmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Bulduğu cüzdanı sahibine teslim eden personel, para ile ödüllendirildi.

 

İşyeri sahibi Bilal Topçu ise, ‘’Personelimiz Hasan Bolbay kardeşimiz insanlığın ölmediğini, örnek davranışıyla bize adeta haykırmış oldu. Biz Hasan Bolbay kardeşimizi bu örnek davranışından dolayı kutluyoruz, böyle bir personelimiz olduğu için gurur duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

 


 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google