::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞAN BAŞKAN BOZDOĞAN, HEPİMİZN ORTAK PAYDASI TARSUS'TUR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu
BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞAN BAŞKAN BOZDOĞAN, HEPİMİZN ORTAK PAYDASI TARSUS'TUR
Haber Giriş:
23 Mayıs 2019 Perşembe 10:24

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.

Başkan Bozdoğan,  “Bir algı olayında hepimiz yanılabiliriz. Benim sizlerden ricam herhangi bir olay olduğunda,  bu kenti yöneten bir insan olarak birçok konuda bana danışmanızı istiyorum. Çünkü hepimizin ortak tek bir paydası Tarsus’tur” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentteki ulusal ve yerel medyanın temsilcileri ile belediye tesisleri içerisinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Programa, Başkan yardımcılarından Ali Dinsever, Ünzile Kuru, Ali Erhan Okyay, Serap Kurtçu ve Muttalip Bobuşoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Basın mensuplarıyla yakından ilgilenen Başkan Bozdoğan, “Biz gittiğimiz her yerde sormak, dinlemek ve dinlediklerimizi çözüme gitmeye çalıştık. Gittiğimiz her yerde de şunu söyledik; sorunların çözüm merkezi siyasettir. Siyasette sorunları çözerken de elbette yapıcı ve hoşgörülü olmak gerekir” dedi.

Eleştirilere her zaman açık olduğunu bildiren Başkan Bozdoğan, “Bir algı olayında hepimiz yanılabiliriz. Benim de sizlerden ricam herhangi bir olay olduğunda,  bu kenti yöneten bir insan olarak birçok konuda danışmanızı istiyorum. Çünkü unutmayın hepimizin ortak tek bir paydası var o da Tarsus gerçeğidir. Tarsus, Türkiye’deki tüm siyasi partilerin çok üzerindedir. Çünkü hepimizin en büyük isteği on bin yıllık bu kentin tarihini tanıtmak ve gelir düzeyini yükseltmektir. Kentimizi aynı zaman tarımda, sağlıkta ve eğitimde olması gereken yere getireceğiz. Bunlar da hepimizin ortak aklıyla bu kentteki katılımcı demokrasiyle başarmamız gereken bir olaydır. Elbette ki bu katılımcı yönetim şekline çok önem veriyorum, basınımızın, muhtarlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve derneklerimizin yer aldığı bir çalışma olacak.

Paylaş:  Facebook Twitter Google