::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN ''BELEDİYE BİR İŞ KAPISI DEĞİLDİR, ANCAK YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ''

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin bir iş kapısı olmadığını dile getirerek ''Belediyeyi işçilerle dolduramayız. Ancak işsiz gençlerimiz ve çocuklarımız için iş istihdamı sahaları açmak için belediye olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz''
BAŞKAN BOZDOĞAN ''BELEDİYE BİR İŞ KAPISI DEĞİLDİR, ANCAK YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ''
Haber Giriş:
09 Mayıs 2019 Perşembe 11:15

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin bir iş kapısı olmadığını dile getirerek, “Belediyeyi işçilerle dolduramayız. Ancak işsiz gençlerimiz ve çocuklarımız için iş istihdamı sahaları açmak için belediye olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediyesi Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gün içerinde kalabalık gruplar halinde misafirlerini ağırlayan Başkan Bozdoğan, tek tek tebrikleri kabul ediyor.

Belediye Başkanlığı’na seçilmesinin ardından zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Bozdoğan,  ilk 3 aylık projelerini bir an önce hayata geçireceklerini söyledi. Bozdoğan, “Mazbatayı ilk aldığımda Tarsus’un siyasetin üzerinde olması gerektiğini söyledim.  Tarsus’a siyasi olarak yaklaşırsak kaybederiz. Belediyenin milyonlarca borcu var. Bir proje yapıldığında, o çalışmanın muhakkak bir amacı olmalıdır. Bizim gerçekleştireceğimiz projelerimiziz hepsi halkımızın yararına olan çalışmalardır. Sabahlara kadar çalışıyoruz. Bu kapsamda projelerimiz bakanlığa gönderdik” dedi.

Kentteki en büyük sorunun işsizlik olduğunu dile getiren Başkan Bozdoğan , “Belediyemizde bine yakın personel var. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlardan dolayı yaklaşık bir aydır belediyemize binlerce iş başvurusu olmuş. Belediyeyi işçilerle dolduramayız. Belediye bir iş kapısı değildir.  Ancak işsiz gençlerimiz ve çocuklarımız için iş istihdamı sahaları açmak için belediye olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda gerek ticaret odalarıyla gerek diğer meslek kuruluşları ile bir takım görüşmelerimiz oluyor. Önemli olan bu kente yatırımcıların getirmektir.   Belediyemiz mülkiyetine bağlı arsaları var, yeter ki yatırımcı gelip, işsiz insanlarımıza umut olsun” diye konuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29