::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tüm İslâm âleminin ve Tarsus'lu hemşehrilerinin mübarek Berat Kandili'ni kutladı
BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Haber Giriş:
19 Nisan 2019 Cuma 11:27

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, tüm İslâm âleminin ve Tarsus’lu hemşehrilerinin mübarek Berat Kandili’ni kutladı.

Başkan Bozdoğan mesajında“Ramazan Ayı’ndan önceki son kandil gecesi olan, Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi, 19 Nisan 2019 Cuma gecesi idrâk edilecek olan, Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın sonsuz sevincini yaşamaktayız.

Bölgemiz ve ülkemiz açısından zor günlerden geçtiğimiz bir zamanda, savaşların, açlıkların, sefâletlerin kol gezdiği bir ortamda, kelime olarak; “kurtulmak, berî olmak, suçlu olmamak” anlamına gelen, mü'minlerin günahlarından kurtulup, ilâhî rahmete mazhar olmalarının umulduğu Berat Gecesi’nde, insan olmanın idrakine varmamız, barış, hoşgörü, kardeşlik duygularımızın pekişmesi anlamında farkındalık uyandırması açısından bu gecenin önemi bizler için büyüktür. Her türlü kötülüğün ortadan kaldırılması bağlamında bizlere bir kez daha uyarı niteliğinde olan bu geceyi manasına uygun bir şekilde idrâk etmek, bizler için büyük öneme hâizdir.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm İslâm âleminin ve değerli Tarsus’lu hemşerilerimin mübarek Berat gecesini kutlar, feyz ve bereketinden istifade ederek mübarek Ramazan ayına temiz bir şekilde girmemizi temenni ederim.” dedi.(HABER MERKEZİ)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google