::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN, HALKIN SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, bir yandan belediye başkanlığı görevini yürütürken, bir yandan da halkın sağlık sorunlarına eğilerek doktorluk görevini de ihmal etmiyor
BAŞKAN BOZDOĞAN, HALKIN SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
Haber Giriş:
24 Eylül 2019 Salı 09:28

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, bir yandan belediye başkanlığı görevini yürütürken, bir yandan da halkın sağlık sorunlarına eğilerek doktorluk görevini de ihmal etmiyor.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın bu davranışı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Seçim meydanlarında her Pazar günü halkın sağlık sorunlarını dinleyeceğini dile getiren Başkan Dr. Bozdoğan, pazar günleri sabahın erken saatlerinde belediye tesislerine gelerek, hastalıklarıyla ilgili yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşların sağlık durumlarıyla yakından ilgileniyor.

Tatilini halkın sağlık sorunlarına ayıran Bozdoğan, akşam saatlerinde kadar halkın derdini dinliyor. Vatandaşlar,  belediye başkanın bu hizmetinden oldukça memnun olduklarını dile getirirken, Başkan Bozdoğan’a “O bizim canımız, O ailemizden biri, Onu çok seviyoruz” ifadeleri ile teşekkürlerini belirtiyorlar.

 

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “ Hangi makam ya da mevkide olursam olayım, halkın sağlık sorunlarını görmezden gelemem. Elimden geldiğince dar gelirli vatandaşlarımızın sağlık sorunlarında onların yanında olmaya gayret ediyorum. Bunun için bundan önce olduğu gibi, gerekirse gecemi, gerekirse tatilimi ve hafta sonumu feda ederim yeter ki sağlıklı toplum için bir nebze faydam olsun. Bu topluma 32 yıl boyunca doktorluk hizmeti verdim. Seçimlerde vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun teveccühü ile kentimize belediye başkanı seçildim. Bu görevi layıkıyla yapmak için gece gündüz çalışırken, halkımızın sağlık sorunlarına vakit ayırıp, pazar günleri sabahtan öğleye kadar hastalarımızla bir araya gelerek onlara rehberlik edip dertlerini dinliyorum. Bunların kimisi daha önceden hastam olan ve takibi gereken hastalıklarla mücadele eden kişiler. Bu hastalarımızın sağlıklarına kavuşabilmeleri için tedavinin devamlılığı esastır. Daha önce koyduğumuz teşhisler ve ilaç tedavisi sürecinde olan iyileşme noktasında önemli yol kat eden hastalarımızın sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için her şeyi yapmaya hazırım. Hastaneye gidecek parası olmayan ya da gitseler bile ilaçtaki katılım ücretini veremeyecek durumda olan dar gelirli insanların sağlık sorunlarına çare olmaya çalışıyorum. Buraya gelen her bir hastanın ayrı bir öyküsü var, derdi ve rahatsızlığı var. Sağlıklı olmayan insan mutlu olamaz, koyduğum teşhisle, dertlerini dinlemek ve çare üretmekle, küçük bir dokunuşla onların sıkıntılarını giderebiliyor, dost kapısı olarak görülüyorsam benim en büyük mükâfatım ve mutluluğum budur.” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google