::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı
BAŞKAN BOZDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI
Haber Giriş:
22 Nisan 2019 Pazartesi 10:17

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Şehit Er Yener Kırıkcı için düzenlenen cenaze törenine katıldı.Törenin ardından CHP lideri bir grubun fiili saldırısına uğradı. Saldırıyı şiddetle kınayan Başkan Dr. Haluk Bozdoğan,  şehit cenazesinde yapılan bu  saldırının provokatif bir olay olduğunu söyledi. Başkan Bozdoğan, kınama mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Bu utanç verici olay, demokrasiye, barışa ve ülkenin iç huzuruna yapılan bir saldırıdır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacın duyulduğu bugünlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı asla kabul edilemez. İnsanları bölmek ve kutuplaştırmanın ülkemize hiçbir fayda sağlamayacaktır. Şehitler hepimizin şehididir, bu vatan hepimizindir. Bu saldırı, tüm yönleriyle bir an önce aydınlantılmalı ve azmettiricileri ortaya çıkartılmalıdır.

Değerli halkımızın bu tür provokasyonlar karşısında her zaman olduğu gibi sağduyulu olacağına inanıyorum. Şehidimize rahmet, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ise geçmiş olsun diliyorum ' ifadelerini kullandı.(HABER MERKEZİ)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google