::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN, MUHTARI DİNLEDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Bozdoğan, “Bu kentin yönetiminde herkesin aktif olarak rol almasını gerektirecek komisyonları oluşturuyoruz” dedi
BAŞKAN BOZDOĞAN, MUHTARI DİNLEDİ
Haber Giriş:
08 Haziran 2019 Cumartesi 13:56
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Bozdoğan, “Bu kentin yönetiminde herkesin aktif olarak rol almasını gerektirecek komisyonları oluşturuyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Tesisleri’nde meclis salonunda kentin muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
Başkan Bozdoğan, “10 bin yıllık geçmişi olan kentimizde turizm öğelerini ortaya çıkarılması ve tanıtılması konusunda çalışmalarımıza başladık. Bizim amacımız, bacasız sanayi olarak gördüğümüz kentimizi turizmini aktif hale getirmek ve bununla ilgili çabaları ortaya koymamız. Artık bu Tarsus üreten bir kent olacak, eğiten ve sağlıklı bir kent olacak. Sivil toplum kuruluşları, dernekler, köylülerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz ve muhtarlarımızdan oluşan yani bu kentin yönetiminde herkesin aktif olarak rol almasını gerektirecek komisyonları oluşturuyoruz. Bu iki aylık süreç zarfında bunların çoğu da tamamlanıyor. Bu önümüzdeki dönemler bu kent için inşallah çok iyi şeylere vesile olacaktır” ifadelerini kullandı. 
 
Paylaş:  Facebook Twitter Google