::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN, POLİS TEŞKİLATININ 174'NCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Türk Polis Teşkilatının 174'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğünden bir heyet, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ı ziyaret etti
BAŞKAN BOZDOĞAN, POLİS TEŞKİLATININ 174'NCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Haber Giriş:
09 Nisan 2019 Salı 11:36

Türk Polis Teşkilatının 174’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğünden bir heyet, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Şahin ve Müdür Yardımcısı Özden Özden beraberinde 3 polis memuruyla birlikte Başkan Bozdoğan’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin, Başkan Bozdoğan’a, Polis Haftası davetiyesi ve çiçek verdi. 

Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünü kutladığını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kentte sağlanan huzurun devamı için yerel yönetim olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olacaklarını belirtti.

Türk Polisinin, halkın can, mal ve huzurunun korunmasının yanı sıra yasaların uygulanmasında da önemli rol üstlendiğini kaydeden Başkan Bozdoğan, “1-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Polis Haftası” kapsamında bütün emniyet teşkilatımızın gününü kutluyorum. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu görevi yerine getirmektedir. Geçtiğimiz günlerde yaşanan seçimlerde polis teşkilatımızın göstermiş olduğu özverili çalışmasında dolayı şehrimizde huzurlu ve güvenli bir seçim olmuştur. Emniyet teşkilatımızın 174’üncü kuruluş yıldönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad eder, Tarsusumuzun  bir huzur şehri olması için büyük bir özveriyle çalışan bütün polislerimize şükranlarımı sunarım. Teşkilat mensuplarının polis haftasını kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ederim” ifadesini kullandı

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google