::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN, ŞİDDETE KARŞI KADINLARLA BİRLİKTE YÜRÜDÜ

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsuslu kadınlarla birlikte şiddete karşı yürüdü
BAŞKAN BOZDOĞAN, ŞİDDETE KARŞI KADINLARLA BİRLİKTE YÜRÜDÜ
Haber Giriş:
27 Kasım 2019 Çarşamba 13:16

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsuslu kadınlarla birlikte şiddete karşı yürüdü.

Tarsus’ta kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve şiddeti protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlendi. Kadınlar yürüyüş için akşam saatlerinde Yarenlik Alanı’nda bir araya gelirken, kadına şiddete karşı Tarsus Belediye Başkanı da destek verdi. Başkan Bozdoğan ile belediye başkan yardımcıları turuncu kurdele takarak kadına şiddet karşı dikkat çekti.

Ellerinde “ Kadına yönelik şiddete birlikte dur diyelim”, “ Erkek kadından üstün değildir”, “Kadına kalkan el taş olsun” yazılı dövizler taşıyan kadınlar, tepkilerini alkış ve sloganlarla dile getirdi.  Yarenlik Alanı’nda başlayan yürüyüş, araç trafiğine kapalı Muvaffak Uygur Caddesi boyunca devam etti. Yürüyüş, Kültür Parkı’nda son bulurken kalabalık daha sonra dağıldı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google