::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN BOZDOĞAN, TOPLU KONUT SAHİPLERİYLE İLK TOPLANTISINI YAPTI

Tarsus Belediyesi tarafından yapımına başlanan 472 dairelik toplu konut projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı
BAŞKAN BOZDOĞAN, TOPLU KONUT SAHİPLERİYLE İLK TOPLANTISINI YAPTI
Haber Giriş:
29 Nisan 2019 Pazartesi 11:28

Tarsus Belediyesi tarafından yapımına başlanan 472 dairelik toplu konut projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Konutların hak sahipleriyle bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Maliyet değerlerini hesapladığımız zaman bu çalışma zarar eden bir projedir.

 

Toplu konut projesi daha ucuza yapılabilirdi. Ancak bu konuda en ufak bir rahatsızlığınız olmasın, bu konutların inşası tamamlanacak. Yanınızda ben varım ve haklarınızı kimseye yedirtmem” dedi.

Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde geçen şubat ayında temeli atılarak hayata geçirilen  472 dairelik toplu konut projesinin inşası sürüyor.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  kura çekimi ile ev sahibi olmaya hak kazanan üyelerle belediyenin meclis salonunda bir araya geldi. İnşaatın gidişatı hakkında üyelere bilgi veren Başkan Bozdoğan, katılımcıların sorularını yanıtladı. Maliyet değerleriyle toplu konut projesinin zarar eden bir çalışma olduğunu belirten Başkan bozdoğan, “ Belediyenin inanılmaz bir borcu var. Bu proje daha ucuza yapılabilirdi. Proje için yüksek faizlerle bankadan kredi çekilmiş. Üyelerimiz tedirgin olmasınlar. Bu konuda en ufak bir rahatsızlığınız da olmasın bu konutların inşası tamamlanacak ve verilen sürede bu projeyi bitireceğiz. Şuan mühendis ve diğer çalışanlar projenin tamamlanması için ellerinde geleni yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Belediyenin bir ticarethane olmadığını dile getiren Dr. Haluk Bozdoğan, belediyeciliğin bir vizyon işi olduğunun altını çizerek sözlerine şu şekilde devam etti; “ Verilmiş bir söz var. Bu konutlar tamamlanacak. Ancak  İŞGEM yıkılıp yerine başka konutlar  yapılmayacak. Orası bir üretim merkezidir. Bu kentte iyi işlerin olması gerekir. Sadece konutlarla değil, tarım, turizm ve diğer alanalar da çalışmalar yapıp bu kentin gelir seviyesi düzeyinde iyi noktalara getirmememiz gerekir” şeklinde konuştu.

Başkan Bozdoğan son olarak, katılımcılara “ Hiçbirinizi asla ve asla ekonomik olarak sıkıntıya sokmayacağız. Yanınızda ben varım ve haklarınız koruyacağım” dedi.(HABER MERKEZİ)

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google